dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 12 februari 2012

Ännu en helg..med öronont, och snö!!

Veckan som gått har ilat på som vanligt usch vad tiden går fort,,har inte bestämt mig om det är bra eller dåligt...

I torsdags byggdes denna vätt av Margret,,den är i ugnen nu, var lite krånglig att fixa MED FÖR inuti som stöd att bygga på hade vi från början ett glas och det råkade fastna där..men efter lite mäckel så blev det en fin vätt.


Blommor tillverkades av Cristina ,,tummade dem,,ser kanske inte så mycket ut för tillfället men vänta bara tills de är pimpade med mässsing och plastpärlor..Åsa tillverkade en fin höna men denna bild säger inte så mycket jag får fota när jag tömmer ugnen.När vi jobbar i verkstaden så pratas det en hel del,,och det vi delar är intresset för böcker,,så det diskuteras vad man läser och det vimlar av bra tips,,jag måste visa vilken kul tidning jag fick nys om ,,( bra ibland att plocka IN posten till grannar som är på resa) Denna tidning handlade om böcker och vilka härliga lästips jag fick ,,var ju tvungen att visa tjejerna på kursen och er,,alla ni som gillar böcker,,en läsvärd tidning.

Sticka ja det går bra med rund stickor så nu har jag stickat jättevantar som ska tovas i maskin ,,ni ser så stor den är,,pennan är en normal stor penna,,så ska man tvätta den så ska den tovas till lagom storlek,,spännande.

Ibland undrar jag om mina hundar är som de ska,,Boysen väckte mig vid två i natt då hade han ont i örat,,han har droppar så jag gick upp och droppade honom,,men sedan skulle han ligga på min arm osså skulle jag hålla på hans öra,,så somna han,,som ett litet barn,,så fort jag tog bort handen så var det högt gnäll,,som väckte alla,,tills jag satte handen över hans öra igen..
ja idag har Boysen mest legat i soffan och sovit kudden,,kanske får vi ta en vetrinärtur om det inte blir bättre.

Snö snö ,,vi har säkert fått 30 cm i natt fast på sätt vis är det skönt för det är varmare bara två plus det uppskattar den här vår och sommartanten,,så kunde jag ju sätta en ugn idag,,det är lite svårt då vi hade över 10 minus,,då håller inte mina faser för all el förbrukning .
nej nu måaste jag kika runt vad ni pysslar med i helgen...


5 kommentarer:

 1. Stackars vovven! Vilken kreativitet ni visar! Hoppas att allt blir bra i ugnen och att vantarna blir lagom i tvättmaskinen!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 2. Härligt att få jobba med lera!
  Mindre härligt med öronont...
  Hoppas det går över snart!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Hej på dej, ni är så duktiga i verkstaden... hör att det är rena värkstaden även på natta med hunden. Visst blir de som små barn i många situationer. Då de är sjuka eller känner sig försummade! Hoppas att det snart går över i hundörat och jag antar att du också har ett sportlov att se fram emot ganska snart!?

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Oj, det var inte dåligt vad massor av kul ni har på gång! Ska bli kul att få se det när det är glaserat.
  Stackars Boysen, men är han inte en liten klemgris när han piper om du inte håller över hans öra? *fniss*
  Påminner om min väninnas tax, frågade man - med en medkännande röst - om han hade ont så började ha omedelbart att halta. Och så ville han bäras och få godis! Dom lär sig snabbt, dom små liven!!

  SvaraRadera
 5. Ja, dessa hundar :) Hoppas han blir bättre. Vi läser ska jag allt kolla upp. Tacka grannen för tipset.
  Kram Susann

  SvaraRadera