dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 4 december 2011

några timmar i trädgården

Idag vart det andra advent och sola sken då vi vaknade,,så vi skyndade ut för lövinsamling,,måste ta lite till vår kompost..och rensa plattor och uppfart lite efter stromen , en hel del pinnar och bråte låg det..
fyra timmar ute och så gott,,skönt att gå in till adventsfikat,,gubben har bakat grekiskt lantbröd mums och kanelbullar inte helt fel till kaffet..

Kameran var inte med ut fast det är inte så mycket att se ute nu,,en rolig sak var att rosenkvitten blommar ,,konstigt eller normalt? ,,så mycket mer har nog inte hänt idag bara tagit det lugnt .

Ha en go vecka alla kram Monica

4 kommentarer:

 1. Tack själv!
  Glömde nog att maila dig tvättråd...inte så märkvärdigt, men eftersom det är ull så tvätta i 30 grader i tvättpåse...eller allra bäst för hand! Inget sköljmedel!

  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag har tagit det lugnt i dag, pysslat lite och fixat fika till Göran och sonen som bytte till vinterdäck på bilarna:) Nog i grevens tid för ute är det alldeles vitt av hagel och det ska tydligen komma snö på tisdag. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Här firade vi inte 2:a advent precis eftersom jag fick ett gallstensanfall på natten. Men idag mår jag precis lika bra som vanligt, så nu är man uppe och hoppar igen!
  Har nog inte hört talas om att rosenkvitten blommar vid den här årstiden - den måste tro att det är sen vår!?

  SvaraRadera
 4. Behöver du fler löv till komposten ????
  Jasså inte det. Vilka roliga keramikalster du visar.
  Kram

  SvaraRadera