dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 16 december 2011

En bloggbok eller!!Har nu läst slut denna och jo den var ok ,,fast den var mer som en blogg i följetong,,ungefär som när jag läser era goa bloggar här,,


http://blogg.yourlife.nu/avig-maria/

Gogglade lite på henne och hittade då hennes blogg!!!
En läsupplevelse som är lite utlämnande och ja jag tycker hon är modig som skrivr som hon gör ,,om det är sanning eller show ja det har jag inte kollat..
men jag är glad att jag inte är kändis verkar tungt!
Har sett hennes show den var också helt utelämnande chockerande,,men oehört jädra kul ..man kände igen sig ibland och inte ibland,,tja min svenska är trött ,,men se hennes show Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer

En annan bok som jag gillar är Änglarnas svar av Stefan Einhorn ( En av mina favorit författare,,andra bra böcker av honom Medmänniskor, Konsten att vara snäll,vägar till visdom)


En underbar bok som berättar en historia utifrån sju olika människors upplevelser.


En bok som får mig att förstå att allt upplevs olika utifrån vem man är..


en påminnelse om att döm aldrig en människa förrän du har hela bakgrunden,,och det har vi ju nästan aldrig.Relationer och upplevelser är intressant!


GO KVÄLL!7 kommentarer:

 1. Mia Skäringer är en kul människa, har sett hennes show:) Att läsa, är något som jag finner stort nöje i under mörka höst och vinterkvällar men jag är lite som en "periodare" för just nu ligger böckerna åt sidan och det är virknålen som pockar på uppmärksamhet:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Visst är upplevelser och relationer hos andra intressant, jag älskar att läsa sånt men däremot är jag inte direkt förtjust i Skäringers språk, så hennes bok hoppar jag över. Men Änglarnas svar av Stefan Einhorn skulle jag helt klart kunna tänka mig att läsa. Få se om dom har den på bibblan.
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Vad bra att du visar upp lite förslag till läsning. Ska titta lite närmre på Stefan Einhorns böcker. Ni får till vackra alster och jag ska försöka mig på ett betongljusstake för ljusstumpar till våren. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 4. Jo vi såg Mia Skäringer på TV. Blev faktiskt positivt överraskad. Hon är en bra aktris, men kanske lite vulgär emellanåt. Nu brakar det iväg med tiden, så milda himmel
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack för kommentaren på min blogg. Jag läser också mycket, men har inte gett mig på Mia S ännu. Kanske det ligger något under granen?
  God Jul!
  Eva

  SvaraRadera
 6. Jag hörde på radio igår att Mia Skäringer blev vald till Årets Göteborgare och det var trevligt. Hon är ju en fantastiskt bra skådespelerska och jag tycker hon är för kul i serigen Solsidan.
  Ha det riktigt gott
  Agneta julkramar

  SvaraRadera
 7. Önskar er en riktigt God Jul
  Kram
  från mig och gubben

  SvaraRadera