dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 25 december 2011

GOD FORTSÄTTNING OCH GOTT SLUT!


Som ni förstår så längtar jag nu efter min trädgård,,sju grader och regn idag,,suck då får jag plocka lite ibland mina bilder...ni får se lite favoriter här....

Denna daglilja gillar jag

En sann favoritårets perenn i vit skepnad..


NU HAR ETT ÅR BARA RASAT IVÄG, OCH YTTERLIGARE EN JULAFTON ÄR ÖVER...

VAR BLIR DAGARNA AV???
Morden i midsommer mmmm det gillar jag!!!
VILL NU ÖNSKAR ER ALLA EN GOD FORTSÄTTNING OCH ETT GOTT SLUT

Kram Monica

5 kommentarer:

 1. Även här, har det varit en lugn och skön jul. Vi har mest slappat idag och ätit gott. Nu är det morden i Midsommer som gäller och pyjamasen har åkt på igen. Ha en fin fortsättning på helgen.
  En stor kram till Dig och pudelpojkarna dina. Åsa.

  SvaraRadera
 2. God fortstättning och gott slut till dig med!

  SvaraRadera
 3. Konstigt...jag satt också här i em o tittade på bilder from feb tom juni...Såg hur våren gjorde sin första trevande försök efter den stränga, långa vintern...vårtecknen, som allteftersom blev till verkliga underbara blomster. Hur härligt att se! Så jag fick lite förtröstan inför slutet av året, denna regniga, blåsiga juldag.Det kan bara bli bättre!
  Ha det gott nu med ett härligt trädgårdsår i sikte! Gott nytt 2012!
  Lena

  SvaraRadera
 4. God fortsättning till dig med :) Har nyss avslutat mord i midsummer - visst är den bra!! Har suttit nästan hela dagen och börjar nu få träsmak och jag hoppas vinden lägger sig tills i morgon, då får det bli en prominix :)
  Det känns inte som vinter när man är ute, ingen tjäle och jag såg lite löv som går att kratta, så trädgårdssäsongen kan ju börja nu? Nästan så jag får lust att börja så frö, visst är det penseer som skall sås nu för att blomma i god tid? Ha det bäst :)

  SvaraRadera
 5. Ja nu längtar man till nästa säsong men vi får nog ge oss till tåls några månader till:) Men att sitta och titta på gamla bilder gör ju att man väntar ännu mer;)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera