dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 15 augusti 2011

Semesterns sista dagar...

Idag gör jag allt och inget, vid halv tre kommer Susann med man, (bloggen Min torpblogg), tyvärr är inte vädret det bästa för en trädgårdsrunda.. Läskig ödla ,,nej jag skojar bara den är ca 10 cm stor en söt liten salamanderAnnatdjurOzzie hittade i växthuset...Min man har frågat mig ett par gånger vem som gräver hål i gräsmattan, jag har skylt på mr Grävling, för han har jag sett i skogsbrynet tidiga mornar,,men i morse visade Boysen att det är faktiskt han..host,,vi får väl erkänna för husse,,Boysen har inte ens vett att skämmas..

Fint hål matte här kan vi plantera din GinaLönn


Regn pyssel


Har gjort lite keramik i helgen då det regnat.


en pudel liten blev den..men lite lik mina grabbar.

Ska bli taklökskrukor på pinne om nu alla klarar bränningen.Höst hallon var det idag till frukost dom är stora och hela fria från mask, tänk att de kan vara skillnad jämfört med sommarhallonen.

ha det gott nu ska här kokas kaffe till besökarna.


6 kommentarer:

 1. Så söt hund. Går ju precis i mattes fotspår. Perfekt med litet grävhjälp. Härligt med hösthallon, söta och goda. Hälsningar Eva L.

  SvaraRadera
 2. Io vad jag blev sugen på hallonen...Hoppas att regnet har dragit bort.. Här har varit fint hela em. Jag har varit o beställt nya glasögon, men nu när vi kom hem var det "torrt" så Pa klipper gräs. Ha en bra em o må gott
  Ma

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha...har du en grävare i trädgården! Du gör så himla fina keramiksaker. Jag fick en idé där. En sån pudel ska jag oxå göra på keramikkursen som vi ska ha en helg i september.
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Vi har också stora fina hösthallon nu. Värdefullt och gott!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Tack för att vi fick komma & titta på er fiina Pepperbacke !! Kul med bilderna på de obrända damerna & hunden, precis de jag tyckte var såå fina. Er trädgård var jättefin, vilken mångfald bland växterna ! Ännnu en gång Tack för för en härlig em .
  Kramar Jag

  SvaraRadera
 6. Hej på dej!

  Tittar inom en runda ikväll. Trött som en lus om dagarna. Jobbigt att börja jobba. Tack för långa härlig kommentarer. Kul att du verkar komma in åtminstone för det mesta. Själv kommer jag inte in för att kommentera hos andra och jag blir så trött på det!

  Ha det gott Kram Ingela på hållplats åhus

  SvaraRadera