dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 21 juni 2010

Kurar inne idag på g av kylan och regn!!


Igår hade vi gäster, då fick jag denna pepparplanta,OH dessa värdinnegåvor gillar jag! Tack M o M,den ska bäras ner i växthuset imorgon.


Idag har det regnat igen!

Fast in i melan skurarna så ser vi solen!Gissa vad detta är,,den blommar igen och tänk jag vet inte vilekn av mia H det ärSnart är det midsommar, och fördelen med den kyliga våren och nu sommaren är att våra midsommarblommor de blommar nu, tänk vilken fin krans av skogs- och ängsblommor det kan bli!
Nej nu ska jag kika in på Adlibris och beställa lite pocketböcker ! För lata dagar!

8 kommentarer:

 1. Oj, har du regn. Fast det är klart kommer sol fram emellanåt är det ju rätt ok. Fast det kunde förstås vara varmt. Hos mig var det sol hela dagen igår, men den där riktiga sommarvärmen är det ju inte ännu. Värdinnegåvor i växtformat är alltid trevligt. Ha det så skönt på din ledighet. Har också några böcker jag ska läsa. /Anette

  SvaraRadera
 2. Växter är alltid trevligt att få.
  En trevlig midsommar hoppas jag du får.
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig midsommarbukett. Nu är det bara att hoppas på varmt och fint väder
  Ha det så bra
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är så härligt med hjälpsamma människor. Jag ska förmodligen få bilder mailade till mig om vinrankebeskärning men om jag ändå inte lbir klokare så hör jag av mig igen.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Härligt att få växter! Du undrade om min röda vallmo! Ja det är en perenn vallmo, jättevallmo!
  Ha en fin dag och en underbar midsommar! / Irene

  SvaraRadera
 6. Ja du, inget ont som inte har något gott med sig! Alltså den onormalt kyliga försommaren som gör att allt kommer blomma över midsommar. Idag har vi dock sol och ganska varmt, +20 redan, så kanske sommaren har kommit nu!?

  SvaraRadera
 7. Hej :-) Tack för titten och dina fina och värmande ord! Trots många kommentarer känns det alltid bra att få veta vad nån verkligen tycker ;-) Jag ska ta en titt hos dig nu, ha en bra sommar!

  SvaraRadera
 8. Vilken trevlig present du fick! Sånt blir man glad av. Lite varmare skulle vi kunna ha till midsommaren. Hälsn mimi

  SvaraRadera