dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 13 juni 2010
Idag har jag och lillkillen pysslat, presenter till fritidsfröknarna,,Första försöket Felix gjorde som egentligen skulle bli ett hjärta blev en Kattbrosch!Jag vann ju en liten vinst av Susie, för min grannes idee med zinkbaljor!
Då kom det lite Bloggpost ,,med en söt magnetgubbe,,an roar många i familjen,,det går nämligen att ställa in honom i alla leder,,

Här ser ni min nyaste rabatt, med rosor, klematis, nävor, ormgräs, Vippvallmo,Iris, Riddarsporrar, och till vänster finns lite stenparti växter,,det syns inte såhär på håll men den är fin tycker jag.


Dessa gillar jag!
Nävor i alla de sorter finns i min trädgård de är mycket lika men ändån så olika!
Avslutar med denna bild, när jag kom hem i fredags stod det tre kassar med blommor, Svärmor hade varit på torget där de delades ut gratisbnlommor,,inte kan man då tacka nej, Var ettåringar, och fyra rosa Astillbe..
7 kommentarer:

 1. Oj......här var mkt fint å titta på :)
  Håkan

  SvaraRadera
 2. Vilka fina presenter ni gjort!!
  Och kattbroschen blev ju bara såå bra!
  Många fina bilder från din trädgård med!
  Inspirerande!

  SvaraRadera
 3. Kanonfina presenter. Jag har ju sett din trädgård in live, men gud va fint ni har det. Jag tror att alla växter och blommor som jag fick, bytte till mig och köpte har klarat sig och det blommar överallt.
  Ha det så bra
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 4. Vilka fina presenter ni har skapat!

  Så mycket fint det blommar hos dig och gratisblommor låter nästan för bra för att vara sant! :)

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Roligt att få följa med på en rundvandring. Har snart alla mina rabatter klara och då står trädpionersamling på tur, så vackra. Ja vanliga också men de passar bäst hos mig i rabatterna. Har satt ett frö i en gul färg och den kommer fint, men får nog vänta några år innan blomning. Alltid roligt att ha något att söka efter på olika handelsträdgårdar. Polargull har jag inte hört men en skönhet har många namn och jag kallar den jakobs stege. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 6. Vad pyssliga ni är!
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Kul med pyssel.
  Nej hönorna är inte i keramik.
  Kram Agneta

  SvaraRadera