dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 2 januari 2010

Utlottning hos Knatten den får ni inte missa

Om ni känner som jag torra fnasiga händer,,valkiga fötter och rynkigt ansikte,,då har Knatten vinster för er ,,gå in och kolla bloggen http://mintradgardpaklippan.blogspot.com/

Idag är första lördagen på nya året!!SOlen skinner och jag lurades lite på morgonkvisten att det var skönt ute,,det är fortfarande svinkalt!
Ozzie och jag gick långa rundan i morse och det var skönt efter halva då hade min kropp fått upp cirkulationen och börjat bli varm.
I somras var det så skönt på min uteplats,,sitter och bläddrar ibland mina foton. Agilitybanan framme och mina fula gröna plastmöbler,(hmm borde kanske deltaga i den där brafab utlottningen jag med ,,med tanke på dessa förskräckligt fula möbler)
Dagliljor längtar jag efter, att få se hur mina nya ser ut, det var bara två av de nya som blommade i somras.


Ibland tänker jag att vi inte gör något med vårt hem och trädgård, då är det nyttigt och bläddra i gamla bilder. När vi flyttade in här 1998. Då fanns det ingen terass, det var nedgrävdA brädor på baksidan, där ställde vi våra möbler,

Då kom vi på att vi ska nog drännera vårt suteräng hus,,grävning runt huset 4m nedåt på terass sidan,barnen fick inte vara ensamma i trägården pga det var så djupt hål ikring huset.


Ungarna vid sandlådan, 2001Efter detta så 2003 då hade vi köpt en tomt bit till på 3000 kvm, samt börjat fixa med uterummet.2005.pappa och mamma var i alla projekt inblandade, och verksamma.

tomten vi köpte ja vilket år var det nu??måste kolla..
2003 i april var det. Tomten var på den tiden helt igenväxt de tre torpen som låg där syntes inte i skogen.

Nej min historiska tillbaka blick fortsätter en annan gång just nu ska jag gå och äta en god wook som min käre make kokat ihop

ha det gott!!

4 kommentarer:

 1. Iskristaller bjuder du på och woken skulle jag inte ha något emot - har precis bestämt att jag måste ta tag och gå ner i vikt -så woken hade uttit gott - får gör en egen ikväll.

  Tack för tipset av Knatten,
  MB

  GOTT NYTT!

  SvaraRadera
 2. Å vilket arbete med huset. Vi grävde oxå runt huset på det viset år 1997. Inte kul. Och trädgråden såg eländig o uppgrävd ut fram till 2004 då jag började piffa upp med lite trädgårdsidéer.
  Kul att du är med i min tävling. /Knatten

  SvaraRadera
 3. Ja, det är tur det finns foton och film, så man kan se vad man har gjort i hus och trädgård, såg gamla filmer nyligen, när vi var nyinflyttade och dottern var 1 år (nu snart 11), trädgården såg anskrämlig ut...så visst har det hänt en del..=)
  (på tal om ingenting; såg att du och jag visst är jämngamla, på månaden till och med...=) )

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Ja du även Botaniska får vila ifrån beställning från mig, för det är en massa lökar nergrävda i höstas därifrån "ler". Vi har bott här sen 2003 och visst förändras det mer än man minns. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera