dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 17 januari 2010

Rundvandring JAnuari 2010

Gå runt i trädgården ja det gör jag nog i alla väder, fast många fattar inte varför,,men jag planerar tänker njuter,,ja ni förstår säker ni som läser detta,,men icke tr nördar har svårt att begripa vad jag sysslar med,,Ni ska få följa med på en vandring ,,per foto!

1.

2.

3

4

56

7
89


10


11


12


13

14


15
16Rätt som det är när jag och hunden vandrar runt på ägorna ,är Ozzie puts väck?,hmm han brukar inte sticka ifrån mej,,kattjakt eller rådjur,,hinner jag tänka innan jag ser Ozzie med sina polare
-Dom gick förbi matte då fattar du väl att jag inte kan gå runt som en tr nörd,,pinsamt!

slut på vandringen resten av trädgården är mest ofärdig så den får ni inte se just nu, den används mest för jakt på rådjur av Ozzie,,
18

Skulle mats fåglarna igår och ja då hittade jag inte fågelbordet,,det hade brutits av så det rasade ner i backen,,ny pinne är ännu inte köpt så idag har jag hängt upp lite småfågelbord i buskarna.Efter rundturen och bus med hundpolare gick vi in i garaget för att fortsätta med mitt betongande, jag hittade inget hönsnät så jag tog en mjölkkartong och lite annat nät jag fann.det ska bli ett ansikte men det ser ni inte ännu, lägger på bit för bit..
Kalaset igår , Jodå det gick bra 11 barn 6-8 åringar och pappa,,det funkade kanon utan mej! Skönt att jag slapp.Nej nu ska jag läsa denna återkommer med den om den är bra!


Lite tulpaner till er alla ,,visst är dom fina!

6 kommentarer:

 1. Hej, rolig runtvandring du bjuder på ;O)
  Så klart går vi trädgårdstokar även runt i vinterkylan och drömmer oss varma.
  Trevlig kväll, Petra B.

  SvaraRadera
 2. Det var ingen dålig rundvandring det!
  Man riktigt kände hur det ser ut i vår/sommar!

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 3. Gott att allt fungerade och vilka fina framtidsplaner du fått fram av Dina funderingare. Bra att Du vet lite vad du har nu?? Vi ses snart.
  Kram Ma

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Saknar mina inlägg från TB men det får bli nya vandringar. Nu så går jag höst, vinter vår och sommar. Roligt att få följa dig i olika årstider och min vintervandring ska bli i morgon för det kanske töar bort innan man hinner dokumentera eländet "ler". Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 5. En kul rundvandring!
  En varierad tomt både platt och kuperad,kul om det blir en sommarvandring sen.
  Sonen var riktigt stilig!
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Jadå den vandringen kommer,,är lite roligare då hoppas jag.=9Monica

  SvaraRadera