dalia

dalia
Pepparbacken

tisdag 19 januari 2010

Negativa tankar!!

Utan kamera ,,tokigt,,men idag ska jag bara kräkas av mej,,idag skulle hela vår skola ut och vandra ,,grått kyligt minus en grad,,
Vi skulle gå 18km med våra niondeklassare,,som inte har kläder efter väder utan efter mode!
Snacka om skoskav frusna gnälliga ungar,ovana att gå, och en och annan hurtbulle till vuxen..
Nej detta vart en totalt misslyckad friluftsdag,,det tråkiga är nog att många tycker det,,men alla håller det för sig själv....

JAg funderar varför åker vi inte pulka med dem, eller skridsko,,det finns en fin göl alldelses i närheten som har fin is,pulka backe med..
Problemet är egentligen varför vågar ingen prata om det,,Jo för det finns egotrippade egensinniga gubbar= lärare, som tycker att detta ska vi göra detta är bra ,,detta har jag ordnat !och vill ni inte detta då blir jag sur och krängd och vill inte vara med!
Pratar jag om vuxna människor ,,jo tyvärr!

Nej nu ska jag sluta! Men ibland måste man få det ur sig..
HA en go dag!

7 kommentarer:

 1. Sånt strul det kan bli. Tänk när vi var barn då fick vi fixa allt själv, då fann varken fritidsgårdar eller olika sorters banor, men det gick bra ändå.Som du vet har jag ju varit runt lite och virrat, var t o m så korkad att jag kunde den nya TB, vilken jag numera tycker är överkurs. Men jag har lagt upp min blogg själv, men sen är där grejor jag inte kirrar, och då är jag glad att du har en sån supermorsa.
  Vem vet, jag kanske syns här igen, har problem med att följa, vånner (inte problem med em) men hur jag skall klicka. Hoppas det kommer så småningom.
  Kram
  Marianne

  SvaraRadera
 2. Ufo-folket läser nog mitt inlägg !! Skrev bl a om hur vi som barn och ungdomar fick fixa allt själv. Fungerade utmärkt. Som du har sett har jag härjat runt här en hel del, men min blogg här har jag gjort själv. Sen är det ju det där med följa, lägga upp blogglistor o.s.v som jag är evigt tacksam att du har en sån supermorsa, vad skulle jag gjort utan henne, och naturligtvis alla tips, råd och peppningar jag får.När adrenalinet blir för högt, kan jag ju alltid gå ut och knåda lera.
  Kraam
  Marianne

  SvaraRadera
 3. Det är väl ganska vanligt att inte säga vad man tycker, oftast blir det ansett som ett personligt påhopp och inte vad det är " en personlig åsikt". Vad det gäller friluftsdagar kan man ju tycka att lärarna planerar den tillsammans och är eniga om aktivitet.
  Ha en bra kväll
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Det är intressant att det ofta är därför vi gnäller på ungdomar/barn, för att de blir sura om de inte får som de vill (som du skriver om "gubbarna"). Låter roligare att åka pulka tycker jag!

  Tack för kommentaren hos mig! Blir glad!

  SvaraRadera
 5. Sura Gubbar ska du slänga i en snödriva. Jag trodde de var utkörda vid det här laget.
  En ny dag i morgon. Skit i gubbarna..
  KRam Ma

  SvaraRadera
 6. Tror npog oxå dom hellre hade åkt pulka även om det hade varit pinsamt till att börja med. Suringar finns det gott om om bessewissrar med. Men det är bra att du rensar dej. /Knatten

  SvaraRadera
 7. Så det kan bli!
  Minns utförsåkningen och skridskoåkningen med sexorna - kul!
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera