dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 26 september 2011

Plantering av Cornus kousa Pendula

IDAG KOM JAG HEM HALV SEX OCH DÅ SKULLE ALLA ANDRA IVÄG..BARA JAG OCH HUNDARNA HEMMA, OCH DE VAR PRECIS RASTADE SÅ VI BESTÄMDE OSS FÖR TRÄDGÅRDSARBET. TVÅ HERRAR SOM ÄLSKARATT VARA I TRÄDGÅRDEN MED MATTE SER NI MIN FRAMGRÄVDA MUR.PAMPASGRÄS MED ROSA VIPPOR
sKA HA LITE GRÄS HÄR DEM TRIVS I SAND.
LITE NYTT I HÖSTPLANTERINGEN


ALUNROT EN VINRÖD OCH EN LIME, ZEBRAGRÄS


SOM JAG KÖPTE HOS TUJA ( BOR NI I NÄRHETEN SÅ TA EN TUR DIT DET ÄR HALVA PRISET PÅ ALLT OCH HON HAR VERKLIGEN SPECIELLA GREJOR- HENNES FIRMA LIGGER VID KYRKHULT, HON HAR POSTORDER FIRMA MED VET ATT SUSIE PÅ GOTLAND HANDLAT RUDBECKIOR AV HENNE) SOM HADE HALVA PRISET PÅ ALLT

SÅ JAG KÖPTE NÅGOT SOM JAG EGENTLIGEN SKULLE KÖPA NÄSTA ÅR, MEN HALVA PRISET,,TYVÄRR FÖLL MÖRKRET HÄR SÅ JAG KUNDE INTE FOTA DET

DEN ÄR NEDGRÄV IKVÄLL

CORNUS PENDULA ÄR DET,,KOREANSK BLOMSTERKORNELL.


BILDER KOMMER

MINA NYA KRUKOR FICK SITT HÅR ,,"DE HAR BLOMMOR I SITT HÅR"..INTE SÅ SNYGGA MEN ORGINELLA TYCKER JAG..SKA NU KIKA RUNT HOS ER, SUSANNES ( MIN TOPRBLOGGSVAMPTORK ÄR JAG NYFIKEN PÅ


10 kommentarer:

 1. Klarar man att svetsa ! klarar man detta med svamptork ! Annars får jag väl ta & åka över till dej :)
  Fint du fixar hemma hos er. Muren är jättefin.
  Kram Susann

  SvaraRadera
 2. Tack för berömmet! Måste säga att muren och hundarna imponerar, så fina. Ser nästan ut som sagoväsen som vaktar en port,en hemlig ingång. Så LGR 11, en till som jobbar i skolan märker jag :-) Visst är det mycket nu så en kompdag tycker jag sitter fint!
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Det var tydligen en stor Blomsterkornell du fick tag på?? Tur att du hade satt in här för pappa dilla ngt om Japansk ifrån ngn som sålde växter i Karlshamn. MMMM jag hade tänkt o ringt fördet verkade väldans intress. O nu har du jobbat ännu mer i Stengärdet. Det blir bara såå fint.
  Vi hörs -men nu får vi vänta till månd.
  kram MA

  SvaraRadera
 4. Tujas har jag aldrig lyckats komma till. Tidigare brukade vi bo på Galaxen minst en natt när vi åkte till fastlandet på vår årliga "långa" semestervecka. Men då visste jag inte om Tujas handelsträdgård.
  Sen när jag visste om den och ville åka dit, så hade Galaxen inte någon verksamhet längre och vi åkte inte åt det hållet. Det var nått danskt företag som hade köpt det och skulle renovera/bygga om - sa dom! Vet du något om det fantastiska stället!?

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig entusiasm... men visst blir det så när värmen och solen visar sig åter. Måtte det fina vädret vara en stund!

  Fint gör du!!!

  Den framgrävda muren är ju en fantastisk bakgrund och inspirerar din kreativa ådra förstå jag.

  Kyrkhult hmm det blir nog för långt för mig iaf.

  Du börjar och knyter ihop ditt inlägg vackert. För visst ser dina vackra hundkompisar också ut som om de vore statyer.

  SvaraRadera
 6. Är nog som jag läst lite strul med bloggen, har kommenterat dig innan, men kom inte med. Kul med två gentlemän som övervakar dig.
  Ha det så gott
  Kram
  Mammi

  SvaraRadera
 7. Inte illa att ha två gentlemän som kollar.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Inte illa att ha 2 gentlemän som åskådare. Har försökt skicka kommentar till dig 4 ggr, kanske detta lyckas
  Kram

  SvaraRadera
 9. Försöker åter igen. Läckra kavaljerer som övervakar dig.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Gör ett 5:e försök med en kommentar
  Kram

  SvaraRadera