dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 5 september 2011

i helgen har jag jobbat mig till träningsvärkBrevid trappan vår skulle de så bli rabatt..naturligtvis tog jag inte bilden ur samma vinkel menjag har rensat bort minst sex skottkärror med sten,,Här ser ni det uppifrån, spisen syns uppifrån till höger ,,blommorna som ska planteras får jag gräva ner nästa helg för det hann jag inte, fortsättning följer då jag är klar med plantering och rensning av andra sidan av trappan med..

Avslutar med den här ,,uff visst är han söt Herr padda,,,not jag gillar inte dem rikitgt men i vår regninga trädgård är det många,,Om jag tänker på det susar i säven så är han lite ok,,osså äter han en delinsekter,,jag jobbar på att gilla honom,,8 kommentarer:

 1. Jag önskar jag hade haft lit av dina stenar! Behöver några skottkärror sten till mina kanter på baksidan! Jag är inte heller någon paddälskare, men dom älskar min lilla damm. Har albinopaddor där, men jag brukar fånga dom med håven och bära bort dom till en naturlig damm, en bit bort. Men dom återkommer!/Christina

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blir!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Oj va fint! Kul med spisen där. Använder du den till nåt? Ni ser ut att ha en himla fin tomt.
  Herr Padda...Ja han var ju söt! Jag har allt en jag oxå. Man får akta sig så man inte kliver på honom när han är ute på kvällspromenad i skymningen. Uuuuääähh....tänk dig tanken...
  Hoppas ni har det bra. Pussa på hundarna lite från mig.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Wow! Vilket mastodontjobb!! Men fint lär det ju bli när du är klar med planteringen. Och nu har du ju det roligaste kvar, inte så dumt.
  Det där med paddor är lite speciellt. Jag har för mig att hundar inte får bita i paddor, då kan dom bli sjuka.

  SvaraRadera
 5. Äntligen är jag här ute på bloggrunda. Du får så fint i din trädgård Monica! Som ni jobbar och står i. Vackert med kuperade tomter men som synes drar det med sig ett och ett annat. Fördelen är ju att du behöver ju inte betala för styrkepass...

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 6. Du är en riktig röjare du, som projektar så fint i trädgården. Och paddor är allt liiite söta, eller hur, framför allt är dom bra att ha.
  Agnetakram

  SvaraRadera
 7. Vilken skillnad !! Nu ser det inte så vilt ut längre :) Du har varit riktigt duktig !!
  Kramar Susann

  SvaraRadera
 8. Hej på dej Monica tittar inom till dig så här på fredagens eftermiddag. Du har antagligen haft fullt upp i veckan som har gått. Men nu är andrummet här!

  Kram Ingela

  SvaraRadera