dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 22 april 2011

Vilken Påsk vi har!


Den 20 blev dottra vår 18 år en stor dag, körkort pågång, och allt annat det innebär att bli ansvarig för allt själv då det gäller bankkonto, och press från kompisar..
Lite oro fanns kommer de att pressa mig att dricka ,,vår dotter har hållt hårt på att inte dricka, och enligt henne är det mycket ovanligt ibland kompisarna.

Ja det kan jag ju tycka en del om( jag vet att unga dricker för mycket ( har mött en del 13 -14 årinngar som är bakfulla även måndag morgon då det kommer till skolan) och att det godtages i flera hem att man langar sprit och lite cider och vin), men jag tycker att är det lag att inte dricka innan 18 år så är det,så här bjuds inte starkt på yngre. langas inte heller, såväl som jag inte lånar ut bilen till de som inte fyllt 18 år och har körkort..
!8 åringen vill inte posera idag men jag hade ju en äldre bild i jobbebyxor,,osminkad hon skulle nog bli lite sur om hon visste att den är här.


Nej nu får jag skärpa mig det var ju inte debatt det skulle vara jag skulle bara ÖNska er alla en riktigt GLAD PÅSK! Det gör jag med mina favorit vårblommor!Vi ska ha artonårskalas för släkten ,,och vilket grillväder vi fick!

Vårtecken ,,,och påsklov vi har haft en helt go vecka. Jag har planterat metervis med häck,,och rensat rabatter ,,kan man ha det bättre..

Mys har det med varit veckan lång godis och kaffe!!

bloombukett från min dottra!

Vår är tvätt ute!4 kommentarer:

 1. Glad påsk önskar jag dig och din familj inkl. hundarna. Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Gratulera henne, det är stort att bli stor på riktigt, liksom.
  Och dina bilder är så våriga!
  Trevlig helg,
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Tänk att vi har barn födda på samma dag.
  Det där med att drick eller ej pratade vi om senast nu ikväll. Här är det absolut nej och det accepteras utan diskussioner. De har vårt förtroende så länge de sköter sig. Sonen är inte ute på samma sätt som dottern ännu så vi får se om det går lika lätt med honom om ett par år.
  De tär skrämmande hur många föräldrar de tär som abdikerar från sin roll, som inte vågar säga nej.

  Ha en underbar påskhelg!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med grillning på adertonårsdagen. Vackra blåsippor, här blommar de inte ännu, Hälsn Mimi

  SvaraRadera