dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 25 april 2011

Vårtecken vecka 17, den nionde veckan,,

Hos mig blommar mycket nu varje dag så grönskar det mer och mer, det som är alldeles speciellt idag och i helgen, det är grönskan i bokens skog den är så speciell, Skir och en helt sagolik grön färg som bara finns just nu i början av våren när bokens blad kommer,,dessutom matchas det fint med vita vitsippsbackar.

Våren är hoppens tid för det är en massa positiv framför en och våren får jag längta efter varje år..jo det är min abseluta favorittid!

Bokskogen fastnade inte på foto idag men hör och häpna jag vart tvungen och ut och studera mitt körsbärsträd,

och det blommar nästan,,jag var ju lite förundrad över Agnetas träd,,men det fick jag en förklaring till i förra inlägget.Vår soldusch är nu invigd otroligt tidigt i år men oh så GOTT!

Nej nu ska jag leta upp mina jobbenycklar det är ju dags imorgon efter en go veckas påsklov!

Ha det så gott ni som kikar in till mig!

5 kommentarer:

 1. Det var ju riktigt roligt med ditt körsbärsträd! Nu får jag det första jag gör i morgon gå ut och se om det hänt något med dom "riktiga" här.....kul konversation!

  SvaraRadera
 2. Vad duktiga ni har varit ! Även jag bara älskar bokskogen, har en liten bit speciell väg jag kör vid denna årstiden med en "boktunnel" kommer bild framöver. Det där med torkstreck eller vinda: jag är verkligen en motståndare till vindor. Får ju plats mkt men ser trist ut, streck borde passa dej mer eftersom du gillar att hänga ut tvätten. Så då är det bara att tvätta på.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 3. Hej där! Ja det är verkligen härligt med våren... det händer mycket och det går fort... gäller att vara med i svängarna. Vi har ju varit bortresta i helgen då vi passerade genom Tyskland noterade vi att våren visst har kommit ett snäpp längre. Ha det så gott på jobb idag då. Själv är jag ledig ett par dagar till.

  SvaraRadera
 4. Ja, efter en veckas ledighet glömde jag klockan. Det är det första som åker av när vi är på landet. Så fint med körsbärsblom - vi har det framför oss

  SvaraRadera
 5. Din man ser ut att behöva träna lite, han har gått upp några kilo sedan jag såg honom sist. Hälsa Tjockisen det!

  SvaraRadera