dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 3 juli 2010

Utflykt till havet , ett måste!

Två dagar vid havet har det varit nu, ja inte för hela familjen för mellanpojken och min gubbe har varit och kollat Skateboard tävling i Vaxjö idag, jag var rätt nöjd med att slippa, det var 30 grader i Växjö, i en betongpark inget för mej.


Ozzie är med och är helt slut varje kväll efter strandtur, han hinner ju inte sova för han måste ha koll på hela familjen. När familjen drar ut på sjön stannar Ozzie i land men fy vad jobbigt att kolla dem från land,,jag hör ju dem men ser inte dem, tur inte matte följer med för då hade jag varit tvungen att åka med.

JA trädgården ja den fårman vattna och pyssla om sent på kvällen ellertidigt på morgonen, en fotorunda är ju aldrig fel!Det är härligt med dessa färger i trädgården. Favoriter just nu är den blå Riddarsporren och
min Anka omgärdad av mörk alunrot.

Rosor njuter jag av nu! Som Knatten skrev jag måste gå runt och glo på dem, det gäller här med, ett måste varje dag.I morgon blir det kolonilotts öppenträdgård det ska bli kul! Kanske ett dopp i havet efteråt, det är 17 grader i vattnet lite kyligt men det går ibland.
Detta var Ozzie i kväll vid trädgårdsrundan han orkade inte gå runt utan satte sig på högsta utkiks posten för att följa mej med blicken..

HA en go söndag!

3 kommentarer:

 1. Glad att jag bor nära havet, nära till bad och fiske. I går var vi ute och fiskade efter makrill men inte ett endaste napp.
  Koloniträdgårdar låter spännande men 17 grader i vattnet, då är det alldeles för kallt för att bada i ;)
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag hade vägarna förbi här. Kollar runt lite bland bloggarna så här på sena söndagskvällen. Och vad ser jag.....en pudelpojke! Jag kan ju bara inte låta bli att skriva en liten kommentar ju. Titta in till mig så får du se mina. Ha en fin kommande vecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Hejsan!

  Det ska bli bad nästa vecka och förhoppningsvis lite loppisbesök. Riddarsporren den blå verkar inte alls trivas där jag satte den för den kommer inte i år. Men den svartvita är meterhög mort väggen och så vacker. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera