dalia

dalia
Pepparbacken

onsdag 7 juli 2010
Börjar med en bukett, för nu blommar Malvan och vädden,
En blomma som också blommar är Jättedaggkåpan, den gillar jag i bukett,men egentigen inte i rabatt, har lite hat kärlek till den.
Idag har jag diskat krukor och städat garage.Diskbänken var katastrofal efter alla perenkrukor, ´har ingen efter bild men där är fint nu.
Garaget blev inte klart men tid finns ju till det en dag när lusten faller på igen.Härliga sommarkvällar som vi tillbringar ute, vid grillen, i rabatterna för det är för varmt dagtid. Ikväll däremot så har jag varit ute och rensat kryddlandet, ingen vill sitta ute,,undrar ni varför, nej då ni vet väl fotboll.
Det gitter jag inte sitta framför jag kan pyssla med annat och springa förbi tv:n då och då det passar mej.


Planteringar i ,Zinkbaljor , korgar, hinkar spisar osv.. det har jag i massor,,här är några smakprov!Någon som vet vad detta är för fin blomma???

Åtekommer en annan dag med lite bilder från Kolnibesöken jag gjorde i söndags. Ha det gott i värmen!

7 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar inne hos mig! Jag ser att du oxå är i röjartagen. Va kul att titta på valp. Jag antar att det gäller en pudel va! Hi hi
  Lycka till, om det blir så att du bestämmer dig för en. Ha det gott i din trädgård och pussa lite på hunden från mig. Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Härliga planteringar. Det är så skönt att få sådana där högar uppstädade. Jag har ett skjul som är enormt stort, som väntar på att jag skall få energi någonstans ifrån. Inte idag i alla fall :) Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 3. Fina blommor du visar och visst är det FÖR varmt på dagarna, men kvällarna.......mmmmm!
  Nej, fotbollen har blivit helt försummad. Har sett två matcher med "ett öga". Alltså gjort nått annat som t.ex. suttit på altanen med TV´n på - man ser hyfsat genom altanfönstret. Fast man blir väldigt okoncentrerad och då är det inte så kul.

  SvaraRadera
 4. Kan den vita blomman vara ringkrage? En ganska hög o stadig sommarblomma.
  Ni verkar njuta av sommaren ;-), samma här så det blir inte så mycket tid över för bloggen.
  Hoppas ni har´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 5. Jag säger desamma , fotbollen är inget för mig. Jag får nippran och får absolut ingen ro att sitta och titta. Då är det bättre att gå och strosa i trädgården och göra nåt kul där :-)))) Vilka vackra planteringar du har lite här och där. Kul att få plocka in egna buketter från trädgården. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Den vita blomman underst i bild är Antilopöga. Vacker! Den finns för andra året hos mig :)
  Ha en bra dag! /Bea

  SvaraRadera
 7. Men nu är det slut på fotbollen. =) Det var inget för mig och knappt resten av familjen heller.

  Ha en fin fortsättning på sommaren och slit lite på hängmattan med! :)

  SvaraRadera