dalia

dalia
Pepparbacken

tisdag 20 juli 2010

Resultatet av vår gjutning !! Plus Änglavakt!!

Börjar med de fem sista bilderna från min kamera, nu är den kaputt,,men vad gör det,,vi har ju den gamla kvar!( se förklaring längre ner!Betongägg är ju alltid kul att lägga lite häroch var i sin trädgård..
Fågelbad på fot ..ska bli en mitt i en rabattrondell, till hösten foten är lite klumpig men jag kanske byter till ett tunnare rör,,planer för framtiden har man j alltid...
Skuggbräckeblad blev så här

Ett fågelbad


Ett Fjärilsfat med spetsduk och ett med lite mosaik, få fjärilar är d i år men jag har sett dem i mi Rosenflockel, och i mina grunda fat.
jag skrev ju om min värdinnegåva jag fick av Åsa, denna söta flaskan med Flädersaft,,pojkarna hälsar och tackar för en underbart go saft, jag hann dricka ett glas, på kvällen då jag ville svalka mej med ett till vart flaskan tom,,så är det med god saft och tonåringar.


Lite hundbilder,,för nu räknar vi dagarna och längtar..


Felix mitt ibland valparna han tycker att vi kunde köpa mer än en för det var ju paradiset att få sitta inne hos alla åtta skönheterna,,


Tack för alla goa namnförslag,,men vi kan inte enas om något av dem..
Så vi kom fram till att han får bli Boysen för det ligger bäst till, Brasse låg bra till och Elvis och Dio,,men Boysen vann i familjerådet fyra mot en ..vi måste ju ha namnet klart tills på fredag då vi far för att hämta honom..här längtas det hejvilt!!

Änglar finns dom, jo igår morse satt det nog en på min axel..
Ni vet hemmet är en farlig plats att vara på,,jag gick som vanligt min morgonrunda innan frukost i trädgården med kameran med, jag stannade och försökte binda upp min Hagley Hybrid klematis, så poff! blev det lite svart! Jag vaknade strax upp men i luften,,såg blå himmel och sten och min stora gräsrugge i stenpartiet,,jag han tänka f vad min fot gör ont, sAMT UNDRAR OM JAG KOMMER ATT FÅ HJÄRNSKAKNING OCH F MIN KAMERA!!,,SEDAN SKREK JAG AV SMÄRTA!
Jadå fy vad ont det kan göra att vrida sin fot stukad endast!
Jag låg med hvudet neråt i vår stenhäll och kunde inte komma upp, och min fot gjorde så ont så jag höll p att kräkas,,då kom kära grannen och till sist min man och bar ut mej på gräsmattan,,Ozzie var beredd att hugga alla som närmade sig matte,jag skrek av smärta och nästan kräktes och kallsvettades, grannen Ina som är sjuksköterska sa jag ringer ambulansen, nej sa min man vi kollar först,ja fullständig kaos!

Ja ni ser gräsruggen, högst upp ifrån den rosa rosen och klematisen ramlade jag, min fot fastnade i stentrappan, och så for jag ner.Ända ner till gräsruggen vid zinkbaljan

Och jag skrapade bara benen,och stukade foten,,den är röntgad idag även min höft och nacke för dom blev lite blå,,men där har det bara tagit på muskeldelar sa läkaren och det läker,,

Jag är så glad att det bara blev en stukning med all den stenen skulle det kunna blivit hjärnskakning, armbrott, tänder jag allt möjligt,,min kamera är det lite krass med den fick en smäll så den funkar ite men vadå, kameran kan man köpa ny huvud och hjärna är lite mer avancerat,,visst finns skyddänglar??

7 kommentarer:

 1. Vilka fina betongalster ni gjort!
  Själv röjer jag lite i källaren och tänkte få plats att gjuta lite småsaker. Får se om man ger sig på större sen.

  Huu! Vilken tur att du hade sån tur i oturen !!!
  Om man tänker efter så går det ju faktiskt bra de flesta gångerna!
  Men ibland har man inte marginalerna på sin sida och då kan det ta ett slut med förskräckelse!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Oj oj! Vilken tur att det "bara" blev stukning. Visst kan man fixa ny kamera.

  Krya på foten och hoppas det lbir bra med hundvalpen.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ojoj..vilken tur att du inte skadade dig mer! Och visst är det som du säger..en kamera kan man ersätta...
  Ta det lugnt nu och vila upp dig! Hoppas att foten snabbt blir bra! / Irene

  SvaraRadera
 4. Oj, vilken hemsk färd du gjorde! Kunde ha gått riktigt illa - stackare!!
  Jag vet hur jäkla ont det kan göra att stuka något, jag stukade knäet(!) när jag skulle upp en natt och nästan klev på Penny och försökte hoppa undan. Precis som du så svimmade jag några sekunder och kunde inte gå på benet så det var bara att ta sig till sjukan.
  Jag vill inte skrämma upp dig, men det tog faktiskt 2-3 månader med kryckor och ännu efter 3,5 år kan jag känna lite efterverkningar. Så var försiktig och belasta absolut inte foten i onödan!
  Boysen var ett fint namn och det var ju kul att höra att Brasse låg bra till.
  KRAM och krya på dig!
  Susie

  SvaraRadera
 5. Vilken himla tur att du karade dej från det värsta.
  Kan tänka mej att det gjorde ont.
  Krya på dej.
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Ojoj, Monica... Vad galet det blev!!! Hoppas att du ska krya på dig rktigt snart! Och se det positivt,,, det blir nån annan i familjen som tar "nattpassen" med den nya bebsien, väl?

  KRAM C

  SvaraRadera
 7. Föst vill jag skriva: så vackra saker i betong! Jag längtar till min semester så jag får göra ( eller hinner) små roliga saker.
  Vilken lycka att det inte blev ngn fraktur! Så nu får du ta det lugnt och vila foten tills den läker och du har väl många böcker och trevliga trädgårdstidningar olästa ;)
  Sköt om dig! /bea

  SvaraRadera