dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 25 juli 2010

Det är bara regn hos mej!! Varning lite trädgård,,mycket hund!

Först jublade jag,,men nu har det regnat en hel dag och en hel natt, 44mm, var det i morse vid 6 tiden,,fast jag klagar inte vi behövde varje droppe, men det blev så kyligt bara tolv grader ifrån 27 grader dagen innan snacka om att kroppen inte hängde med, duntäcke fram vart det i natt!!

Mycket hund blir det här nu, för jag kan ju inte fotografera utan det gör barnen, då får man be snällt om man vill ha blombild!

Här har vi de goa herrarna som förgyller vårt liv!


Mycket bus mellan liten och stor, Ozzie är snäll, nästan för snäll,Ett tu tre så sover Boysen mitt i Buset!

Kramgoare kille får man leta efter! (båda förstås)

Skörd i mitt växthus idag, sockermeloner,,inte för de blir så stora men det kan man kanske inte begära,,jag har inte virkat några korgar,,så nu skördar jag dem,,
en regn tung ros, oj vad mycket blommor som ligger ner hos mej idag suck! Får vänta någon dag till för min fot är inte i form ännu för trädgård!

En Daglilja blommar, så glad jag blir, men vad heter den,,hur gör ni andra för att bevara namnen,,mina försvinner både från skyltar och mitt huvud!

Simson tävlade igår,,och kom på åttonde plats i Skateboard,,det var 16 deltagare, Simson var nöjd och då är mamma stolt och nöjd!


Tack för alla kommentarer, dom värmde då foten smärtade och alla var på Östersjöfestivalen,och jag kunde inte fota och inte ligga i rabatten,då är det tur att datorn finns med alla trevliga bloggvänner!


Ha en go söndag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Inte lätt att inte kunna fota! Hoppas det går snart igen.

  Här ligger ju alltså också en hel del och det går itne att gå ut nu när det fortfarande regnar en del. Får vara tills det har slutat!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack fölr dina goa ord om min blogg, dom värmde!


  Vilken liten sockertopp till valp!! Man blir ju rent sjuk!! Och din stackarns fot?? Ja änglavakt är jag helt övertygad om att man har ibland, någon finns vid ens sida och vakar över en, ger en styrka och ljus när man behöver det som bäst!

  Det där med namn på växterna behöver du inte känna dig ensam om, jag är precis likadan!! Rosorna har jag så klart koll på men resten? Det räcker väl o veta att om det är en daglilja eller salvia? *fniss*

  Ha en fin söndag! Kram!!

  SvaraRadera
 3. Men, så underbara dom är! Jag minns den tiden då vi hade fått hem vår yngsta lillkille.En sån storleksskillnad det är på dom. Vår yngsta (Elvis), kutade ut och in genom kattluckan i början. Er lillunge, ser ut som våran Evert gjorde när han var liten. Dom är såååå goa!
  Jag blir lite avis faktiskt!
  Ha det så gott med era pudlar!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder på hundvalpen!! Det får gärna komma mera av dem:) Finns ju inget härligare än hundvalpar. Ozzie ser ju så rörande nöjd ut över att ha fått en kompis.
  Trevligt med egenodlade grönsaker! Och blommorna är fina. Blir mer och mer förtjust även i dagliljor! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 5. Vilka goa killar du har!!! Både de tvåbenta och fyrbenta! Kram

  SvaraRadera