dalia

dalia
Pepparbacken

tisdag 22 februari 2011

Ugn..som måste tömmas,,

Grytlappar fram,,jag vill bara kolla vad höll och hur blev det,,tyvärr kameran hade jag inte så körde mobilen,,men oh vad kul,,allt höll!
6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt att du hitade till mig, å tack för härlig kommentar!
  Oj, keramikar ni...vilka härliga grejer ni gör!Det verkar svårt och pillrigt, nja jag skulle säkert sjabbla till det rejält jag, hihi!

  Önskar dig oxå en go vecka!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Oj vilka skapelser. Vad gör du sedan med allt ?
  // Susann

  SvaraRadera
 3. Vad mycket snyggt och kul du har gjort! Det är så otroligt spännande när det har svalnat och man kan tömma ugnen, fast det är nästan ännu roligare när man gör rakubränning och kan se direkt hur grejorna blev.

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka skapelser! Helt imponerad är jag som inte skulle kunna få till något liknande alls.

  Ha ett härligt lov!

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket! Alltid lite speciellt när besökaren har pudlar, hunden framför allt, hihi... Dina pojkar är jättesöta. Och ganska höga, eller...
  Keramiken är nåt jag gärna skulle vilja prova, men det har inte blivit av än, svårt när det är 45 km till närmaste stad...
  Jag såg att du sått chili, har också frön, men inte kommit till skott där, kanske i helgen,hmmm... vad jag förstått tar de enorm tid, så jag kanske är sent ute.
  Hulda

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Det är så roligt att hålla på med keramik, jag har gått en kurs men skulle gärna hålla på med det mer.
  Jättekul att både du och Ninni vill komma på bloggträffen - ni är verkligen välkomna! Jag återkommer längre fram mot sommaren med lite närmare info.
  Kika in hos mig - jag har en överraskning till dig. =)
  Kram Helen

  SvaraRadera