dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 13 februari 2011

En helg har förflutit..igen!!

Här har vi suttit, och läst och skrivit anteckningar på datorn


Om man har dyselexi och inte får en ljudfil av skolan på läroboken så får man använda sin mamma..
Denna helgen har jag läst om riksdag , regering ,osv med kära dottern.


tulpaner är ett måste att njuta av i vinterkylan, ni ser min nya julklappstavla av min pappa ,,den föreställer ju en tulipan,,

Tänk att ett litet groende frö kan glädja mej,,min chili har börjat gro!I trädgården är det kyla men soligt och fint,,och idag varstora hackspetten på besök,,inte hann jag fota riktigt,,men ni ser honom lite..


så har vi varit ute mycket för vädret har varit underbart.


två trötta hundar efter långturen i dag,,


Felix har ställt i ordning utemöbler, för det gick ju att sitta i solen och fika igår,,härligt.

Avslutar med Boysen framför fönstret, då är det ok att ha luggen uppsatt,,så man ser ut!
Nu ligger två hundar i soffan,,nyduschade, trötta och utslagna..
Ha en go vecka och en bra alla hjärtans dag!


7 kommentarer:

 1. Här skrattar vi när vi ser dina hundar. Den där stilen att sova på rygg mot väggen, den känner vi igen. Vi kallar det för att göra en Pudelvändning. Gör båda dina så? Hos oss är det Evert (den aprikosa) som sover så. Kan det ha med färgen att göra tro! Dom är så himla fina dina grabbar.
  Ha en fin Alla hjärtans dag i morgon! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Skönt för henne att du hjälper till, och vad vackert tulpanen var målad. Här har det varit för kallt men stolarna står redo, bara våren vill infinna sig. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni alla får en skön och mysig Alla Hjärtans Dag!

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni fick en solig helg, men hann med skolarbetet också. Vi kom på att vi kunde ju kört upp o kollat hos er, men då var det sen em. Väldigt nyfiken på Emblas alster, live så det får bli framöver. Snart lov?
  Kram fr MaPa

  SvaraRadera
 5. Här har förhörts inför No-prov. Denna gång är det sonen och det handlade om optik. Ibland när man sitter och hör glosor eller annat så ränker jag att det är tur vi inte har tex. 7 barn. Hur skulle man hinna stötta alla då???

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tulpaner är ju läckra i vilken tappning som helst. Vinterbilderna ser sköna ut, i motsats till vår. Rena Nordpolsvädret. Nu kan det väl bara bli ändring till det bättre
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jodå vi har ingen snö kvar, utöver de små högar som plogats ihop. Det går bra när som helst du kommer, är hemma, utom på fredagar 10-12 då vi alltid är på shoppingrunda. Så du är så välkommen.
  Kram

  SvaraRadera