dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 26 februari 2011

Yes jag vann!!


Hos Helen , http://gronafunderingar.blogspot.com/2011/02/vinnare-och-forlorare.html?showComment=1298743406442#c2301005745776976932
Vann jag en fin kalender med Helens härliga bilder,,kul!

(lånat bilden av Helen så ni får en glimt av den fina vinsten)

Nu har mitt sportlov hunnit tilll sitt slut,,och jag har hunnit med en massa,,jobbat lite,,för jag blev ju sjuk i förra veckan så det vart ju lite att ta igen,,

Men jag har framförallt bara varit hemma och njutit av min familj mina hundar.

I torsdags var vi på utflykt till Mammi Eken, (Marianne) och jag fick den fina Godisskålen jag vann,,Kör ni förbi så titta in i hennes butik där är en massa fint- konsthantverk och härlig keramik.

Att jag åkte dit var för Marianne är ju keramiker och hon hade lovat jag skulle få lite grejer av henne,,och ja jag fick massor,( Tusen TAck Marianne,,jag kommer snart och hämtar resten!!!,Glasyrbok, och alla ingredienser,,ja för mej vart det rena rama julafton.
Så nu har jag varit djupt upptagen med att läsa om glasyrer och fixa i min verkstad,,kom på att jag måste ha en vask inne i det andra garaget så nu håller jag på att göra ordning för detta..Känns så gott och bra att få fixa till en verksatad igen hade en för längesedan (ja som sagt var för 15 år sedan,,)Vad ska jag ha den till, ja inget komersiellt alls,,bara för mitt höga nöjes skull, som min vännina sa,,det finns de som lägger ner massor på sin hobby ,,tex de som har häst,,så hon tyckte jag inte skulle ha dåligt samvete för att jag unnade mej en verkstad,,(jo för jag har haft lite dåligt samvete för denna lyx!)Boysen före och efter bilder!! i fel ordning men så kan det bli,,Min andra lyx i livet är mina underbara hundar,,igår klippte vi den äldsta av dem,,Ozzie och Boysen klippte vi i onsdagskväll,,för kanske kommer våren snabbare då!
Boysen såg ut som en liten mini-isbjörn,,och det är ok när det är iskyla ute,,men så fort det töar så får han de ullkakorna under magen,,visst var han söt som isbjörn ,,men jag tycker han är gullig kortklippt med,,


Här har ni den äldsta vännen...

Ser ni valpstilen ,,Boysen har redan en mankhöjd på 64 cm ,,men storebror har 67 cm så det är lite att ta igen,,höga men väldigt smala är mina hundar, Boysen äter allt och mycket,,Ozzie är en matvägrare som helst bara äter ren nötfärs.


3 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Härligt med en egen verkstad och roligt att glasyren blev bra. Här har betongsäcken öppnats och lite gjutning är påbörjad. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten. Verkar vara lite jobb, men kärt sådant, att ha två hundar. De är ju så gulliga. Skall plocka fram fler böcker till dig.
  Ha de så gott hela familjen
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad stiliga de är dina hundar. Jag har ju bara träffat Boysen och han vet hur det går till när det skall fotas.
  Så spännande med egen verkstad. Jag är glad att ha ett rum till min dator och annat pyssel. Grattis till vinsten. Det är alltid kul att vinna.Ha de gott. Kram. Anita

  SvaraRadera