dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 24 september 2010

Nostalgisk fotoutflykt!!--en repris!

Ikväll är jag trött jag sover framfdör tv;n,,jag är för trött att göra något alls,,vad göra då jo sitta och bläddra i gamla foton,, i fjor gjorde ju jag en go utflykt,,ensam! min man körde mej dit,,eller rättare sagt vi var på väg hem,,han gick inte med in,,har nog bloggat om denna fantastiska plats förut,,åk dit du som kan !6 kommentarer:

 1. Vilken fantastiskt vacker trädgård/ställe du varit på såå himla mycket fint och inspirerande. Sådana bilder kan man sitta i o "bläddra" i många år framåt för att minnas o inspireras... där missade allt maken något ;).. Söta hundar du har också kan tänka att det har roligt med varandra..ibland tänker jag att vi skulle ha en hund till som sällskap till Albin.. ha det gott/Monica

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder, kanske detta kommer med till vårens/sommarens utflykter.

  SvaraRadera
 3. WOW, WOW, WOW!!! Här kan jag tänka mig att du hittade en hel del att inspireras av i ditt skapande! Jag gick ju genast "igång" på stolen!

  Och, åhh, vad duktig du är på att fota!! Du har alltid så fina foton...

  Hoppas att vi hinner ses i veckan! KRAM

  SvaraRadera
 4. Ojojoj! Så mycket fint! Var finns denna oas!
  Klart du vill visa detta om igen - om du nu hade visat förut... !
  Tänk vad mycket inspiration det finns runt om i alla dessa trädgårdar...Det gäller bara att hitta dem.
  Hälsar
  Lenas trädgård

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Vilket ställe och jag skulle nog få mannen att gå med för det var så mycket att titta på, annars så söker han oftas efter en sittplats när vi är på handelsträdgårdar "ler". Jag kommer inte ihåg om det var din flicka eller pojke som inte kunde äta bröd med gluten, men om det är något bröd de tycker särskilt mycket om så provar jag gärna receptet. För tycker de om det så kommer jag också att göra det och tackar på förhand.
  Karina Mellqvist
  Lindbytallgatan 5
  387 94 BORGHOLM.

  SvaraRadera
 6. Massor av trevliga bilder - gillar sängen speciellt!
  Känner igen din gubbes idé om att man kan sitta kvar i bilen. Min gubbe skyller på att han ska hålla Penny sällskap, men era två har ju sällskap av varandra!

  SvaraRadera