dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 5 september 2010

Kalas ,,för old ladies..Jag har ju slutat fylla år,,gjorde det vid 30 ,,så min närmaste familj=barn och man dom firar inte mej. Det är rätt skönt tycker jag varför ? ja det vet jag egentligen inte.

Min lilla mamma och pappa dom gilar att gratta mej ändå,,likaså svärmor och svärfar.


(Svärmors tårta, pyntad av min kära dotter,,fin tycker jag.)

Idag fyllade svärmor år och de tog mat med sig hit och tårta,( att de kom hit berodde på att min gubbe har jouren och han kunde inte lämna hemmet ,och presenten till mej hade de med,
jag fyllde ju förra veckan.Av svärmor och svärfar fick jag Emovantar,,enligt min son,,men torgvantar kallar jag det,,( dom behövs på mitt jobb vintertid inne). ,chokladask, och kaffe med smak. Det komiska var att jag köpt kaffe till svämor med.
Av mor och far fick jag pengar som jag köpt växter för, det är kul, jag fick också två fjärilstavlor och två fjärilsbuskar.

Måste visa svärmors present, en fin sten tyckte jag,,år nog köpa en sådan åt mej själv med

2 kommentarer:

 1. Det VAR kul att fylla år, alltså på den tiden man hade en massa släktingar och kunde fylla huset med folk. Numera är dom inte många kvar och dom finns dessutom inte här på Gotland - om dom inte är här på besök förstås. Då firar vi oavsett om någon fyller år eller inte!
  Jag tycker helt klart att du ska unna dig en sån där snyugg stenplatta - jättefin!

  SvaraRadera
 2. Verkar va trevligt "med inte fylla år dag". Var inom os dina föräldrar en stund i måndags kväll. Skulle skjutit på det en dag, för naturligtvis fick vi strömavbrott i går kväll. Är ju lätt luttrade vid det här laget.
  Ha det så gott
  Kram Marianne

  SvaraRadera