dalia

dalia
Pepparbacken

tisdag 29 januari 2013

Varning för en gnällig tant..

Idag och sedan i lördags har jag drabbats av feber och influensa,
och det är urtrist ,söndag och måndag har jag legat under filtarna i ömsom frossa och ömsom svettnig,,så kände jag mig lite bättre, tänkte att då kan jag läsa lite men ack det funkade inte för mina ögon rinner och huvudet värker,flyttade då ut till soffan med filtar och hundars sällskap, har suttit upp och ja sett lite tv , kikat lite på FB och sovit,,nu kände jag mig lite piggare så kikar runt hos er..imorgon vill jag vara feberfri blir så less detta..Ilandsproblem jo ,,inte ska man gnälla över lite influensa tänker ni,,

4 kommentarer:

 1. Usch och fy.. Jag har två sjuka grabbar här hemma. det är inget vidare alls.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. USchamej--- Jag trodde du tänkte på Din gamla Mor när jag läste rubriken?? Nej du-- bara gnäll Du för det är verkligen inget kul o o ha ont överallt-- Hoppas nu att vi slipper eländet-- Vi är ju sprutade iaf så det blir väl inte lika illa.. Skit samma´-- Pa går ju på sin antibiotika så han ska väl iaf slippa från det.. Kan bara göra som med allt det andra- Vi lever som loppor!! PÅ HOPPET!!!
  En riktigt STOR KRYa på dej kram får DU- genom etern- på friska vingar.. Ma o PA

  SvaraRadera
 3. Stackare, inte nog med att det är januari - du är förkyld också! Läste tillbaka lite och såg vilken vacker jacka du hade sytt, det måste ha varit knepigt (tror en som knappt kan sy i en knapp)!
  Dessutom såg jag att alla dina söner var födda i din hatmånad januari så den månaden kan ju som sagt inte bara vara negativ - men att du/ni hade förlorat en av dom. Beklagar verkligen!!

  SvaraRadera
 4. Verkar som många är krassliga den här tiden.
  Krya-på-dig-Kram ♥

  SvaraRadera