dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 12 augusti 2013

Nu är vår semester slut!!

Jag känner mig totalt utvilad och mycket sugen på att börja jobba. Känns fortfarande gott  för vädret är ju fint, (lite åska och regn idag, men det var efterlängtat)..Denna ljuvliga sommar semester ska vi bära med oss i regn , vinter och rusk,,,då ska vi njuta av våra minnen!!!

Igår morse när maken satt i uterummet och jag var nedanför  i andra delen av trädgården..ropar maken vem är i trädgården..vilka är det,,,jag skyndar upp för trappan ..Jo dessa tre mamma Tacka och hennes lamm,,,de fick spring i benen och joggade neråt vägen, puh ! två andra grannar kom ut och de tre ( som min make utan glasögon en tidig morgon tyckte såg ut som tre pudlar) . Stannade upp i grannens trädgård,,vad gör man då ,,jo Facebook,,efterlysning,,,efter lunch var de borta, i tryggt förvar hoppas jag.

Idag har jag haft en super goe dag, tvättat gardiner ,( jo jag gillar att tvätta och stryka ibland ,,så har jag läst en bok, varit på massage hos  min kompis Duang..då har hon varit på kurs  och lärt sig pedikyr ( heter det väl ?) så hon fixar mina tår,,blev så fina!
Nu sitter jag här med mitt te, vi fastar nämligen...

5:2 metoden , och jo det behövs efter denna fika sommar en liten kaffe där och här med gott fika bröd, så lite vin och massor av go mat,,jag får erkänna BHån känns för liten, jobbkläderna likaså,,här behövs skärpning,,men har faktiskt joggat 7 km innan massagen så lite på G är jag..

Just nu sitter jag och planerar lördagar framöver, så många trevliga utflykter jag ska på , som min man beskrev det,,det är som julafton för dig,,Trädgårdsföreningarna har så härliga dagar nu på lördag Sölvesborgs, nästa helg Kristianstads på Bäckaskog..
Sedan kommer hösten med mysiga kvällar, tända ljus inne, gräva och plantera... ja jag ser fram emot denna tid med.
( sedan kunde vi hoppa över vintern,Host jo jag menar det seriöst avskyr mkt kläder, kyla och snö)
Ha en go vecka!!!

2 kommentarer:

 1. Det var ett riktigt härligt inlägg, fullt av positiv energi, som man säger nuförtiden. Det låter så härligt med massagen och pedikyren, det skulle jag också vilja ha!

  Fåren var ju för söta, fast synd om dom om dom inte hade kommit tillrätta, som dom nog gjorde nu! Kul att din man tyckte det var pudlar.

  Apropå vovvar, vår första Golden Kalle, gick inte i vattenpölar och tyckte inte om att söla ner sig, han var nog unik för rasen!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Dina nedskrivna tankar, är precis som mina.
  Efter en sådan sommar, blir det inte fel med höst och flera aktiviteter, men minus vintern o julen m.m.
  Många härliga minnen blir det också.
  Fasta-jogga borde jag också göra,(jag behöver)
  men du såg bra och aktiv ut, men man känner bäst själv. Det är aldrig fel att få upp flåset.
  Det blev lite extra jogging när lammen kom på besök förstår jag, hi hi.

  Ja det är skönt att vardagen och jobbet börjar,
  man kan bli för lat för länge.

  Må gott/ Eva

  SvaraRadera