dalia

dalia
Pepparbacken

torsdag 6 januari 2011

Ett försök med fågelhus!
MIn minsta goding, så här ser han ut när han vill ngt, lägger huvudet på bordet och stirrar på matte,det blev en snöpromenad och övriga i familjen lämnade jag vid pulkabacken så nu har jag två trötta hundar vid mina fötter och lugn och ro i hemmet,,det har äntligen slutat snöa, skönt det vi har nog fått 15 cm till i förmiddag inget kul alls, fast Boysen och Ozzie älskar det att focera fram i djup ny snö.
Var nere på mitt jobb för någon dag sedan och drejade lite, oh vad kul, det blev ett fågelhus, blev lite misslyckat i taket men, det duger åt mej, ska öva mer så får jag nog till det, det var chamott i leran så det gjorde lite ont i händerna men jag har inte fått min lera ännu,,(lastbilen med lera, kommer inte fram i snökasoet).

Nej nu ska jag ta fram grillkorv( det var ju därför vi gick hem i förväg,,inte för att blogga,fniss) så vi får fika ute efter pulkaåkningen.

6 kommentarer:

 1. Känner igen det där "tiggarbeteendet" och det måste ju vara bra för det funkar ju för det mesta. Åtminstone hos mig;-)
  Tjusigt fågelhus! Bortskämda blir dom! /Anette

  SvaraRadera
 2. Det är ju mycket charmigare när det inte är perfekt, vill man ha det kan man ju köpa fabriksgjort istället. Jag tycker det blev fint! =)
  Kram Helen

  SvaraRadera
 3. Den där blicken känner jag igen! Fniss.
  Vilket gulligt litet hus du har gjort! Vad gör det, att man missar lite här och där? Övning ger ju färdighet, som det heter.
  Jag längtar till den 29e januari. Då börjar min karamikkurs.
  Ha det så bra! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Får lov att hålla med övrig...den blicken känner man igen:.
  Jättefint hus du gjort och en miss här eller där gör absolut ingenting utan ger det dess charm.
  Roligt att du hittade till mig.
  Kram Susanne (vild-rosen)

  SvaraRadera
 5. Jaså du, du smög dig in till datorn när du egentligen skulle grilla korv åt familjen! Men jag vet hur det är, man kan inte låta bli att blogga - även om man hostar och harklar och snörvlar. Tur att ingen ser en åtminstone (jag har alltså inte datakameran inkopplad just nu *hi, hi*).

  SvaraRadera
 6. Fågelhuset är ju mysigt. Lille Godingen kan visst prata om vad han vill-- Morfar är helt salig över hans besök. Kommer upp med ben till herrarna lörd.
  KRam Ma

  SvaraRadera