dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 24 oktober 2010

Liten blir storFörst min gissa vad bild,,,Moa du gissade rätt en närbild på ett äpple, ett äpple från denna buske Rosenkvitten, de äpplen är väldigt fina,de är nog inteätliga men har en härlig färgskala,fast nu var dom mest frusen mos..


I helgen har vi varit inne och storstädat,,det är skönt ibland. Felix rum rensade vi rejält från en massa småbarnsleksaker, som vi sparar på vinden. Vi försöktte med att han kunde sälja lite på loppis men det ville han inte alls ,,det skulle sparas.

Litebilder på mina godingar,,den lille har växt rejält ..som ni se på sista bilden där är han tio veckor och nu är han fem månader. Från fem kg till 16.kg.


Dom sysselsätter mej i dag först Rallylydnad med Ozzie och sedan Boysen och jag valpkurs,,pga Embla är på ledarkurs inom gymnastiken.


Har ni med det problemet att alltid ha en massa järn i elden...problem och problem,,det är ju kul attha mycket att göra,,men helgen kunde varit tre dagar istället så jag hade hunnit betonga lite med..
nu ska jag se vad ni pysslar med?
Ha det gott!!


6 kommentarer:

 1. Så himla fina bilder på dina Godingar! Oj va fort det går. Redan fem månader!
  Här har jag två stycken nyklippta grabbar. Hårväxten går ju rätt fort den oxå! Fniss.Men det är ju praktiskt med lite kortare päls, nu på hösten, med all lera överallt.
  Ha en fin dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara hundar ni har. Får nog nöja mig med en önskehund. Du skrev om din fina rosenkvitten (har vi ju 2 olika) enl. gammal tradition lär det vara det bästa att göra gelé på. Har faktiskt gjort det ett år, den var himmelsk, men tyvärr inte fler gånger. Det var så otroligt jobbigt, att faktiskt inte ens den goda smaken gjorde att jag vill göra om det, tyvärr
  Kram

  SvaraRadera
 3. OH! så stor den lille har blivit. De är så fina dina hundar.Jättefin bild på din rosenkvitten.Ha de gott. Kram. Anita

  SvaraRadera
 4. ...dom verkar verkligen gilla varandra, grabbarna!
  Visst är kvitten ätligt, men dom smakar inte speciellt gott om man inte har på en MASSA socker. Men kvittenmarmelad ska vara gott sägs det. Själv fick jag en burk med kvittengelé för nått år sen, men det var blandad kvitten med någon annan frukt - och det var gott!

  SvaraRadera
 5. Hejsan!

  Rosenkvittenblomman hade en vacker röd nyans så den ska jag titta närmre på. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 6. Man tycks alltid ha för mycket att göra, lätt att boka upp sig på saker i förväg.
  Kvitten är vackert, ser lite Asiatisk ut i växtsättet och vissa av frukterna luktar så gott.
  Ha en bra vecka
  Mariana

  SvaraRadera