dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 8 oktober 2010

Helg igen!!

Nu var det fredag igen jag fattar inte vart tiden blir av här i stugan härjar hundarna, Felix sover och gubben ser på sport,,jag har mixtrat med kameran,,det fins en massa kul finesser, varför är jag så lat när det gäller att läsa instruktioner.
Måste börja med att tacka för alla goa komentarer,,Knatten undrade varför Felix hade sjalett för munnen ,,jo betongrök eller damm är inte bra att få i lungorna så när vi rörr betong har vi munskyd,,men i röran så hittade vi inte det så de fick bli scarfsen.
Jag undrde ju med ett enklare sätt att få in foton Susie tipsade om Picsa,,jag ska prova nu,,,men jag fattar inte hur,,typiskt mej,,

 

 


 


 OOps jag behöver nog förklaring om Picasa med,,???


7 kommentarer:

 1. Nä, tydligen ingen bild. Tyvärr så är jag datoranalfabet och kan inte hjälpa. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 2. Nej, det blev bara en massa röda kryss!
  Ha en fin lördag! / Irene

  SvaraRadera
 3. Nä, där blev det inga bilder. Fast jag har inga problem. Jag laddar upp som jag alltid har gjort. /Knatten

  SvaraRadera
 4. Vill du ha en riktigt utömmande förklaring så kan du få det!

  SvaraRadera
 5. Blev lite störd och var tvungen att avsluta och nu när jag gick tillbaka så såg jag att det var just Picasa du vile ha hjälp med. Så här följer det!
  Om du har ett konto på Picasa börja med att gå in där och tryck på knappen "ÖVERFÖR". Sen väljer du ett befintligt album och klickar på det - eller så skapar du först ett nytt album och därefter klickar du på det.
  Då kommer du in på sidan "ÖVERFÖR BILDER TILL.....". Klicka på knappen "LÄGG TILL FOTON" då kommer dina egna bilder upp.
  "ÖPPNA" den du vill ha så överförs den till Picasa. Vill du ha fler bilder gör likadant med dom.
  När du fört över alla bilder tryck på "ÖVERFÖR" i Picasa och vänta sedan tills alla bilderna är nedladdade i ditt valda album.
  Nu som först kan du gå in på bloggen och börja ladda ner dina bilder där. Då börjar du med att klicka på bildknappen och sen på Picasa och därefter väljer du bara bilden från det album du laddat ner dom i.
  Hoppas du förstår vad jag menar!

  SvaraRadera
 6. Jag har använt mig av Picasa ett tag och är jättenöjd. Det var liksom tillräckligt lätt för mig, som inte är sådär väldans haj på tekniken...
  Men just eftersom jag inte är så haj, så kan jag inte hjälpa dig, tyvärr.
  Hoppas du får ordning på det, man blir ju nyfiken på vad som döljer sig bakom kryssen !!!

  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera