dalia

dalia
Pepparbacken

onsdag 3 februari 2010

oops !Misslyckat !JAnuaris bild är denna första, ser ni skillnaden på snödjupet ,,en del saker på februari bilden är helt dolt under snön.
Detta skulle vara min månadsbilden ,med nattinställning på kameran,det ser suddigt och soligt ut,,men det är egentligen mörkt och snöigt,,men det fastnade inte...ska försöka igen till helgen för då har de lovat sol.

Ikväll då jag kom från jobb så har jag ,,ja gissa vad,,skottat skottat,,och rafsat ner snö ifrån växthustaket,,är lite rädd att det blir för tungt annars.


Se en av mina snöhögar,,det konstiga på vår väg är att det är vi kvinnor som skottar, min man anser att det inte behövs skottas, jag vägrar plumsa i 40 cm snö,,jag skottar och pratar med min trevliga granne.

Nej nu ska läxor göras och tvätt hängas.
HA det gott ännu snöar det här!!

7 kommentarer:

 1. Ett bra sätt att Inte behöva skotta. DET BEHÖVS INTE. besvärliger till man du har?? Men jag förstår att han även är less på det hela. Nu vill vi ha solen Verkar ju ngt så när t sönd??
  Kram Ma

  SvaraRadera
 2. Har inte tänkt på mitt drivhustak, tack för du sa det. Jag får skotta här också, men det stora tar en granne med en jättemaskin. Men gör inte som jag. Sprang ut med foppatofflor. Trodde inte nysnön var så hög.
  Ha det bra
  kram Marianne

  SvaraRadera
 3. Min gubbe gillar inte heller att skotta, men han blir tvungen. Jag vägrar nämligen att skotta, det räcker med att jag i princip sköter allt annat i trädgården. Alltså som att klippa gräs, gräva, rensa ogräs, gödsla, vattna m.m. m.m.

  SvaraRadera
 4. Jag tror att resten av Sverige har fått den snö vi brukar få för här har vi inte behövt skotta särskilt mycket alls. Bara det inte kommer om en månad eller så, för då är längtan efter våren som störst.

  SvaraRadera
 5. Tyvärr är det nog inte slut på skottningen ännu!
  Vad söt voven var i vitsipporna.
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Usch ja, skottning är inte kul som tur är kommer grannen med traktorn och plogar av så vi har bara gången in att skotta. Antar att det inte är slut skottat ännu.
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Skottat har jag oxå gjort men min gullige pappa kom o gjorde lite till!! Misstänker att vi får plåga gäddhängen ett par gånger till i år! Kram!!

  SvaraRadera