dalia

dalia
Pepparbacken

onsdag 24 februari 2010

Miniplantor,,samt Tilda på G

Idag har jag pysslat, simmat,sett Bröllopsfotografen ( go film),och gått promenad med Ozzie,,var blir tiden av när man har trevligt?

Det första ni ska få se är mina Petunior, Riddarsporrar,Kronärtskockor, 2 chili de enda som grott och mina Trädgårdsverbenor som ska bli mörk röda, lite historik för mej själv.
Det är lika fascinerande varje gång det sker, jo vadå att dessa pytteplantor blir ngt fint.Här ska jag visa en ängel jag sytt för ett tag sedan,ibland undrar jag om jag är färgblind eller hade jag inga tyger som passade, UFF!),blev inte alls nöjd, hade då ett Tilda tomtemönster,
,men för ett tag sedan köpte jag en ny bok..också köpte jag reaPÅSAR MED tILDATYGER FÖR 39 KR PÅ PANDURO IGÅR, VILKET FYND!!

Resultatet är nu att jag börjat på min nya Tilda ängel, oh vad kul!

Nej inte är hon färdig inte,,ska fixa hår och skor plus ögon,( hon kommer i ett annat inlägg),men ni får se processen för den njuter jag av..
Ha en go torsdag!! Gonatt börjar bli dax för sängen, Embla har haft tjej träff och nu gick sista tjejen,,så nu la lugnet sig över hemmet!

6 kommentarer:

 1. Tycker din Tilda är härligt knallig i färgerna jag.... Kan behövas i denna vita värld! Stilla faller julesnön utanför fönstret.....
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera
 2. Var det en Riktig TANT GRÖN TILDA eller. Ngt måste varit fel för det var inte DIN STIL???
  Kul attdet gror lite iaf i deina lådor. När tusn ska snön sluta falla ?? det har ju inte blivit ngn träff denna veck. Hoppas det går bra idag
  KRam Ma

  SvaraRadera
 3. Jag tycker din Tilda blev jättefin. Härligt när det gror, sådde häromdagen lite mera är där varje dag för att se om något hänt.
  Ha en bra kväll
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Idag får jag nog ta tag i mina sådder.
  Har inte varit så flitig som du.
  Dessutom kan jag inte sy så lite avis blir man allt.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 5. Jag gillar din grön/blåa tilda! Den är personlig och det syns att du inte bara kopierat av en bok rakt av. Jag har gett alla mina tildaänglar egna personligheter och det är det som gör de så speciella. Ser fram emot att se din nya tilda färdig...

  SvaraRadera
 6. Så bra att man kan köpa en färdig stomme till Tilda.
  Nu har snön börjat smälta så nukanske det finns hopp med frösådderna.Trevlig helg. Anita

  SvaraRadera