dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 15 december 2012

En skön lördag!!

 Idag började jag dagen med inneträning, efter två veckors penicillin, så känns det gott att få börja traän igen, min PT, min lille man, har gjort ett träningsprogram med cykling och ketteltyngder,,mycket bra..

 Lite keramik skulle det ju varit med igårdagens inlägg men så blev det inte, dessa katter ska ut i trädgården så fort våren är här,,visst längtar ni med lite..?
 Mamma mins alster och svärfar och svärmors , de är alla tre fantastiskt duktiga .
 Dagen idag har varit avkopplande, träning , julklapps in slagning, och kaffe med  marzipan fika
 Nu njuter jag julen, nästa vecka jobbar jag bara ti, och torsdag, sedan har jag faktiskt jullov tom 7 januari, känns helt underbart Bra!
 Igår hade vi besök av  fam Carlegrund, goda vänner som vi inte träffat på länge, det var kravlöst trevligt! Denna lilla söta grupp hade de med till oss, fina små Sainkt paulier( som jag hoppas kunna ha i min samling), och kolla det fina lilla ljuset det gillar jag.
 Skottat tak har vi gjort idag, det blöta som föll i natt  var tungt så både vårt växthus och uterums tak samt Ina och Jürgs tak har skottats. Min lille gubbe har bakat frallor som vanligt.
 Min käraste julklapp , som jag redan fått av mig själv,,den 'är så bra ,, rekommenderas till alla ni som behöver en ny symaskin, har haft Huskvarna innan men denna är helt bra!! En annan klass liksom, gillar den.
 Regnar det hos er tro, här är det kladdigt blött!

Julklappar  och julgodis tillverkas och packas,,  

5 kommentarer:

 1. Har också börjat att träna fast jag tränar på gymet;) Det är faktiskt väldigt trevligt att äntligen fått "tummen ur" och börjat:) Vilken söt liten julgrupp du fick av dina vänner ! Ha det gott och njut av din kommande ledighet/Monne

  SvaraRadera
 2. Ja det är bråda tider nu, men jag stressar ändå inte, det blir jul ändå. Jag jobbar alla dagar i veckan som kommer.
  Men ledig helgen och måndag (julafton),min lilla familj på 17 per. kommer den 22 dec. Då firar vi lite tillsammans.
  Jätte fina allster, katterna är helmysiga.
  Ha en skön 3:de advent/ Eva

  SvaraRadera
 3. Söta katterna blev. Klart vi längtar liite till våren, jag ska snart så mina chillisar :) Fin symaskin du fått, den kommer du säkert fortsätta tycka om ...
  Ha det gott i bestyren
  Susann

  SvaraRadera
 4. Härligt att du får vara ledigt så länge under julen =) Visst känner man sig rätt nöjd efter ett litet träningspass. Ha nu en fin 3:e Advent.
  Kram ♥

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder du visar. Betr. halsband på hundar, så fick vi ett av vårt barnbarn, rosa med "diamanter på". Men Daddis är alltid kopplad när vi är ute, är lite rädd för vägen här ute, med denna enorma trafik. Hon kom ju hit i sept. och då kunde man ju vara ute i trädgården. Kopplade henne i staketet vid affärsingången, så har hon ju en löplina på c:a 5 m. Tur hon inte är större, eftersom hon sover hos mig, och jag ligger fortfarande i en soffa, nära Uno.
  Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera