dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 6 april 2012

Glad påsk till er alla kära vänner!

Idag har jag sovit länge till kl 9 ,,skönt!

Då tyckte min man att han och jag skulle på utflykt ,,(vi har varit barnfria idag, (en hos farmor, en jobbade och en spelade golf med sina kompisar,,) Då tog vi en utflykt som min make planerat,,till Arkelstorp och Oppmana  handelsträdgård,,inte helt fel. Det blev ett Tulpanträd, en röd LUpin, 6st jordgubbsplantor, två Blåbärsplantor, en mix hallonplanta eller ngt ditåt. Ett Aroma och ett Jubileum , ett plommonträd till Jean Claude tror jag det hette..det ätbara köper min man och jag det andra.

Väl hemma tog vi en snabblunch sedan har vi grävt och planterat allt är i jorden ,,och idag var det så gott hos oss,,lagom varmt pga inga kyliga vindar..nu är kl mycket ,,och det är två grader ute..

JAg har varit i verkstaden ikväll gjort skyltar till de nya träden, samt så blev det två fåglar till trädgården..bilder kommer en annan dag för jag har inte fotat..

Ha nu alla en riktigt GLAD GOD PÅSK; med massor av godis och avkoppling!4 kommentarer:

 1. Det är något visst med att få plantera allt det man kommer hem med i från handelsträdgård, även om vi inte är så mycket för just fruktträd o buskar men ändå;)) Ha en trevlig påskhelg ni också/Monne

  SvaraRadera
 2. Nu önskar jag dig och din familj en riktigt glad påsk... är nyfiken så nu ska jag fortsätta ner och se vad du har planterat.

  SvaraRadera
 3. Det var en utflykt som heter duga det och så mycket ni handlade, det är väl för kul ändå!
  Glad Påsk kram
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Så kul att redan få "påta" i jorden, inget sådant här
  ännu. men det blir dessto mer sedan.
  Ha en skön påsk/ Eva

  SvaraRadera