dalia

dalia
Pepparbacken

onsdag 21 mars 2012

Sista dagen på jobbet! + kul bloggpost!


MMM njut av dessa !!!!
Nej jag ska inte gå i pension,,är inte riktigt så gammal tant ännu,,

Idag var sista jobb dagen på min arbetsplats sedan 2004,,uff! vad tiden går snabbt..nycklarna inlämnade ,,datorn likaså..

Det är med både sorg och glädje jag byter jobb, gör det frivilligt.

Jag tillhör ju en sådan människa som måste ha förändring i livet lite då och då,,jag har ofta funderat över de som fixar att vara på en arbetsplats i 39 år,,( hade en kollega en gång som gick i pension , hon hade varit så länge på samma arbetsplats)..

JA det är underbart att vi alla är olika!
Sorgen att lämna denna min gamla arbetsplats är att skiljas från mina kära kollegor, jag har trivts bra med både dem och eleverna så lite ångest ja..men nu börjar mitt nya jobb,,jag har v
arit där och tjuvstartat lite så det känns ok..


Idag blev jag avtackad eller vad det heter. Blev bjuden på god middag i goda kollegors sällskap, saknaden en del,,pga influensan härjar hej vilt ibland personalen..
I vart fall fick en fin bukett med tulpaner och Ranukler ,,inte så bra bild men de är mycket fina.
Fick också fint halsband och örhängen,,Tack alla mina goda kollegor! Skönt att ni kommer att sakna mig lite annars hade det inte varit så bra.


Då jag nu kom hem så var det kul bloggpost, jag har bytt till mig en bok mot en hjärtbrosch!


TAck Eva _Mari ,,ska läsa den snart,,se om jag hittar din mejl adress,,så jag kan tacka dig! Har läst början ,,känns som en god bok!!Fick också paket från adlibris,,TRnörd som jag är så passar det att slinka ner i sängen med dessa böcker , som många av er förstår!!3 kommentarer:

 1. Hej!
  Önskar dig LYCKA TILL med det nya jobbet!
  Ha det gott1 /Bea

  SvaraRadera
 2. Modigt att byta jobb i dessa tider:) Lycka till med det nya. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Förstår att det känns vemodigt att sluta, även om det är av egen vilja. Du verkar ju haft fina arbetskamrater! Tufft att byta jobb tycker jag. Lycka till med nya jobbet!

  SvaraRadera