dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 9 maj 2010

Vart blev våren av?? fem plus idag!

Grus har kommit och anläggning --eller utjämning är på G.
Min mörka Kärleksört kikar fram.
Dessa rutiga klockor är så fina Kungsängslilja,,

Forsythian i all sin enkelhet
Vad kan detta vara...


MIna perensådder som jag bar ut kring juletid ,,de har nu börjat grönska,,

Björnroten växer varje dag,,den är god klippt över salladen,,men ännu får jag vänta med klippningen..Min mörka primula, blommar nu och står lite längre tack vare kylan om man nu ska se det positivt med fem grader.
JA Inte har jag bloggat på ett tag och inte varit runt hos er heller,,men nu ska jag läsa runt lite hos er,,,för ut vill jag inte gå pga det är så kyligt!

7 kommentarer:

 1. Här växer det också så det knakar. Får kolla med dig sen, har inte riktig koll på allt jag fått. Gjorde faktiskt ett försök: skrev på en lapp vad varje hette, satte på en pinne och teipade rejält, och vad hände. All text hade försvunnit !!
  Ha det så bra
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tycker det var misstänkt likt förgätmigejblad - den där du inte visste.
  Men visst är det kallt och man längtar verkligen efter lite riktig värme så man kan ta fram shortsen. I morgon tänkte jag faktiskt så lite ute. Det är jättemycket senare än vad jag brukar. /Anette

  SvaraRadera
 3. Nä ut går då inte jag heller frivilligt - fy för sjutton vad kallt det är! Men jag försöker tänka som du att det varar lite längre. Hoppas det blir bättre vårväder i veckan som kommer/ gittan

  SvaraRadera
 4. Forsynthian är ju vansinnigt vacker. Jo något positivt måste man ju försöka komma på angående den här kylan. Påskliljorna håller väl också längre :)
  Det du frågar om ser lite ut som någonslags förgätmigej, men inte vet jag.
  Den mörka primulan är också fin! Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 5. Åh villken vacker mörkröd primula!
  Ha de bra
  Mariana

  SvaraRadera
 6. Här har vi haft det kyligt länga, både dagar och nätter, men i helgen fick vi känna på vårvärme i alla fall och allt känns lättare! :)

  SvaraRadera
 7. Kul med små (och stora) projekt i trädgården.
  Jag hoppas på att få förverkligade någon dröm under sommaren, MEN då allt tar sin tid och mycket annat som kommer med i bilden som går före allt annat oväsentligt!
  Underbara vår med alla sådder och den mörka Primulan var vacker.
  Ha det gott! /Bea

  SvaraRadera