dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 4 april 2015

Aprilväder på Påskdagen!


..
Jag visade ju denna tavla igår för er,, hela idag har jag fotoshoppat den lite så den blev halv,,för det är den bredden den borde ha.. men jag orkar inte måla en till gör ju sällan två lika saker varken i lera eller målning.. men nu var det så att den skulle sitta bredvid denna Sydafrikanska mask som vi fick av  Esther då hon varit i  Sydafrika , (oops bilden skulle ju egentligen vara på andra hållet,,  jag kanske ska måla en giraff istället är ju en giraff på masken.

 Ja får väl se vad det blir jag återkommer om detta!


Herrarna har film tajm jag har annat för mig för filmen var inte min smak..
 Idag har vi inte varit ute i trädgården ,, vädret har varit isigt blåsigt och apriligt,, så det gjorde inget!
Istället så blev det stadstur yngste sonen hade plötsligt inga skor..alla blev för små över en natt! ( efter gårdagen i trädgården klagade han på skoskav.. Det blev idrottsskor,, (håll tummarna att han inte växer ur dem innan juni...)
 Ett par vardagsskor med fick det bli,,, röda flott tycker jag som gillar rött! Sonen gillar både rött och rosa,,min man skulle kolla på juniorskor,, då skrattade både jag och sonen, stl 40,5 finns inte på den avdelningen,, var ett tag sedan mannen var med och köpte skor.

 Vad gör jag ikväll då jo laddat ugnen, och skulle ju egentligen fylla på i våra skåp i badrummet,, vi har ju snart renoverat det i ett år,, i onsdags kom och installerades sista skåpen,, (skönt slipper vi ha alla badrumstillbehör i  arbetsrummet,,),,men jag fastnade här i bloggvärlden istället ..och eftersom den goa serien  Selfridge inte är ikväll så surfar jag nog runt på era fantastiska bloggar istället.

Nyinstallerat handfat,, är det bara elen som ska kopplas in sedan är allt klart ...

Fortsatt go PÅSKA!

2 kommentarer:

  1. Uj vad grejer du har på gång. Snygga dojjor fick du också. Ha det fint i vårsolen!

    SvaraRadera
  2. Att ha badrumsskåp ståendes i vardagsrummet förstår jag varit jobbigt, men den som väntar på nått gott.....!
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera