dalia

dalia
Pepparbacken

tisdag 17 februari 2015

Lite keramik och lite från Geocash tur!


Skulle tillverka en elefant och jo det blev det, men ibland blir jag irriterad att jag inte är mer fantasifull att elefanten hade ngt mer personligt i sin design!!

 Hästen blev lite mer min design! ,,fast glasyren tja! Så var det en älskad herre, som är kul att avbilda, men här är han inrl..och nedan i clayfiktion! Den blev jag lite nöjd med!


 Hur gör man för att få en tonåring att gå på promenad? Jo geocashing,, vi packade in oss i bilen och drog utåt havet..gillar då det stormar som idag!Hittade vi något  YES! Till Felix stora lycka!! Jag får erkänna att jag med är barnsligt förtjust i detta!

2 kommentarer:

 1. Jaha jag trodde jag ritat här. Då skriver jag igen -----------------
  Kul när ni hittat ngt som kan göra "mål" för era promenader... Vi har tydligen enhel del skattgömmor här uppe på åsen Brantaberg.. Har mött väldigt glade pers. som hittat så det är väl OK Hoppas vi kan bjuda på ngt där uppe Hoppas ni får n fin vecka även forts.vis.. Kram

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin keramikpudel, där fick du verkligen till det!
  Det där med geocash har vi inte fastnat för, men vi har vänner som är helt galna i det. Dom klättrar, kliver i vatten och går massor av km för att hitta dom. Men...dom kom aldrig ut tidigare på några prommisar, dom har ingen hund, så det är ju perfekt för dom!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera