dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 29 januari 2011

Lördag sköna lördag...

Nu har min dotter börjat blogga, hon har en kurs i bild och form på skolan och den har hon visst planerat själv och redovisar bla i bloggform,,kika gärna in om ni har lust.

http://pimbof.blogspot.com/


Felix , hundarna och jag har promenarat strandpromenaden i Karlshamn idag det tog oss två timmar ,,längs med havet,,ingen sol ,,men skönt ändå. Det var två plusgrader bara det är skönt.
Idag hade både Felix och jag ljudbok i öronen då vi gick, han lyssnade på Ronja rövar dotter och Peter Pan,,och jag lyssnar på denna bok,,den är ok !Vilken lyx att lysna på böcker då jag gör annat,,eftersom jag nästan alltid gör ngt så är detta en härlig lyx,,hade öronboken på mej på gymmet med,,helt i min egenvärld,,slapp dessutom dunka dunka från gymmstereon.
Om boken ja först tyckte jag den inte var så bra, men nu är den helt ok ,,kopiera lite om den från Ad libris sida,,
Gina Wolfe kommer till Mid-Yorkshire i sökandet efter sin försvunne make som antas vara död. Hennes fästman, intendent Mick Purdy, tror att Andy Dalziel kan hjälpa henne. Men ingen av dem kan ana att något som sattes i rullning för flera decennier sedan kommer att få sin våldsamma upplösning under denna soliga höstdag.

En journalist anar att det scoop han drömt om under större delen av sin karriär nu har landat i hans knä. En kvinnlig assistent till en parlamentsledamot misstänker att hennes chef döljer skelett i garderoben. En hänsynslös affärsman gör allt för att se till att hemligheter i det förgångna fortsätter att vara dolda.

Flera berättelser, två omaka kriminalkommissarier som försöker förstå hur allt hänger ihop och en klocka som obönhörligt tickar på. Dalziel och


Nej nu ska jag sjunka ner i soffan med mitt sticke,,,kö på datorn som vanligt,,grrr,,jag kanske kan få tid att surfa runt hos er senare i natt,,kanske?
Ha en go kväll..

4 kommentarer:

 1. Läste boken som hette något om "Dalziel´s död" och blev jättebesviken. Hade läst dom tidigare och gillade dom, men den var alldeles för plottrig.
  Den sista engelska deckaren jag läste var en av Peter James som jag lämnade tillbaka igår till biblan efter ett kortlån. Min gubbe läste den först, sen hade jag bara två dygn på mig. Kommer inte ihåg vad den hette - men den var otroligt bra. Läste till 3-4 på nätterna. Släckte och försökte sova, men var tvungen att tända och fortsätta läsa. Kan rekommenderas!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Skönt att lyssna på något intressant samtidigt man gör annat. Alpackafår kan du läsa om på sidan www.alpackorna.se

  Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 3. Vad kreativ dottern är,det ligger kanske i generna ? Hälsa henne att den var fin.
  Boken ska jag lägga till i min önskelista.
  Lyssnar själv i stort sett bara på ljudböcker.
  Har ju turen att kunna göra detta på arbetstid.
  Så det blir bra mkt mer böcker än jag har på min blogg. Får väl ta & skriva in fler.
  // Susann

  SvaraRadera
 4. Idag skiner solen o jag mår bra. Kikade på Emblas blogg.. TOPPEN. Pa är förtjust han hör nog av sig till henne.
  Kram MA o Pa häls.

  SvaraRadera