dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 11 september 2010

Orkar göra ingenting..pga förkylning..

I landsproblem, inget att gnälla över..men jag som hade tänkt utrymma växthuset idag och röja lite i allt övervuxet,,suck!

Tur med kameran orkades bara..


Min pil odling lite knäppt placerad i en rabatt med Fackelblomster, men det var bara två pinnar förra våren , så till våren 2011 ska den skördas och framförallt flyttas,,jag ska göra ett växande pilstaket av den..


Övervuxen spis ,,visst kan blomma för dagen vara fint men inte då den tar över helt..

Min rabatt från två olika håll ..lika kaotisk ifrån båda sidorna,,


Just nu blommar Kronärtskockan, för fin för att äta.


Lite annat som blommar


6 kommentarer:

 1. Krya på dej hälsningar! och sån tur att du orkade "jobba" lite med kameran, det var väldigt fina bilder. Dels över lite av det förfall,som nu finns hos oss, men också över det som fortf är i full fägring!
  Lenas trädgård

  SvaraRadera
 2. Trist att känna sig hängig. Gillar verkligen skuggliljan. Här har det också vuxit igen och jag borde också ta ett röjar tag.
  ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Visst får man gnälla lite även om man "bara" är förkyld.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att det finns fler som har dagar som inte blir som man tänkt sej. Fina bilder tog du i alla fall. Kockorna är jättefina. Spännande det där med pilen, kul att ha sådana projekt.Kan trösta dej med att kaoset råder även i min stora rabatt. Krya på dej.
  // Susann

  SvaraRadera
 5. Ilandsproblem, ja visst, men man blir ju så less när man blir förkyld och hängig. :(

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Jobbigt när orken tryter men vackert med all blomning. Fyller bara (inga år längre) och hoppas på en lättare skottkärra, för det räcker inte med en hink när man ska rensa längre. Brukar se till att det blir nyttosaker som blandare, verktyg modell mindre och snart så ska det nog bli en svets också. Men man måste nog vara två så det får vänta tills mannen slutar veckopendla så man slipper bli irreterad på konstverken. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera