dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 5 juli 2014

Ysby, En konstnärsträdgård! del 1


Vi diskuterade lite om vi skulle åka ända till  Laholm,,,,var det inte lite långt`men vi ville ju se den charmiga deltagaren i Trädgårdskampen Peter Bengtssons trädgård..efter lite planering så hamnade vi tanter här...

 Denna trädgård är något ni måste uppleva själv,,de har café där nu,,helt klart värt en semesterdag att åka dit..
 Trädgården är fylld av konst, stilleben,,och hela tiden upptäcker betraktaren nya fantasifyllda blickfång...

 Den 29 Juni var det nog tant - rekord där med,,undrar om det är mest tanter som besöker trädgårdar??
Njut av det min kamera lyckades fånga,,men åk dit för den bör upplevas irl. Trevliga Maggan Ek , fru Kultur , som tog emot och delade med sig om hur hon och  Peter skapat denna charmiga  Konstnärliga  trädgårds oas! vi lånade deras högst privata toalett, och ni ska veta att då vi köade där fick vi se ett så charmigt kök! mwn det visar jag ej,, det är något för ett heminredningsmagasin inte min " gebit" precis,,men det var läckert !


 Betongfloden , Gillar jag!
 Allt är konst här!
 Ladies från Blekinge!Fortsättning följer!!!

2 kommentarer:

 1. Peter var min favorit i TV-programmet. Inte för hans trädgård, utan för hans charmiga personlighet. Och även om jag kan uppskatta hans konstnärliga "tokerier" i trädgården så skulle jag aldrig själv kunna ha det så. Men verkligen njuta av hans, det kan jag.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Du milde tider, det är det enda jag kan säga, vilken trädgård.
  Eller var det en konst kanske en konst-trädgård. Det gäller att hålla i ordning på allt och att de bara hinner. Men gillar man det man gör finns det alltid tid.
  Jag förstår att ni hade det super trevligt. Det är alltid kul att få 'glutta' lite i andras trädgårdar och få se deras idéer.
  Må gott i hettan/ Eva

  SvaraRadera