dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 23 september 2013

Höstkväll!! HAr idag varit igång sedan fem i morse och trots det vaken ännu, såg Bron och jo den håller denna säsongs början med!
I morse vid fem var det bäck mörkt!!! Därför ikväll var jag tvungen att kolla min ute belysning! Rätt mysigt tycker jag,,,att få vara inne i värmen och njuta genom fönstret!
Hoppas ni haft en go kväll precis som jag nu har jag två herrar som tycker vi ska lägga oss, Inte min man han sitter vid datorn han med..nej de två pälsklädda, Boysen vet precis hur man kör upp nosen i mattes armveck för att jag inte ska klara skriva  här, så Gonatt go vänner!

6 kommentarer:

 1. Och visst är det mysigt - både med ljus och hundar!

  SvaraRadera
 2. Du är välkommen när helst du kan. Kvarnen står i tryggt förvar. Skall få hjälp med datorn på onsdag. Tur att man har barn och barnbarn som är kompisar med "nördar"
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jo du, dom små håriga vet precis hur dom ska dra till sig all uppmärksamhet! Fast Santos har lärt sig numera att jag är uppe sent och sitter vid datorn, men då lägger han sig i korgen under skrivbordet. När jag börjar bli trött så tvingar jag sen ut honom på tomten för en liten kissrunda - han gillar inte att bli väckt - och sen rusar han in och kastar sig ner bredvid den då sovande hussen. Han bara älskar att ligga bredvid honum. Jag far fram och tillbaka hela natten, men framåt morgontimmarna - när jag börjar ligga hyfsat stilla - då kan han komma och krypa ner under täcket. Och då sover jag ännu bättre!
  Låste tillbaka lite och såg hur fint det hade blivit med ny rabatt och allting. Ska bli spännande att se hur det kommer se ut nästa år.
  Hälsa grabbarna!!
  Susie & Santos

  SvaraRadera
 4. Åhh så gott att få herrarnas goa nosar i armvecket, tanken får mig att rysa av välbehag, hi hi, dessa goa grabbar glömmer jag aldrig.
  Serien bron har jag svårt att komma in i, har inte sett de andra, så det får bli nån bra bok i sängen i stället.
  Sen drömmer jag mig tillbaka till vår sköna vecka på Mallorca.
  Det är tider nu för att 'kura skymning'.

  Må väl kram/ Eva

  SvaraRadera
 5. Jättemysigt och fint med belysning utomhus nu när det mörknar på, mycket och fort.
  Ursäkta jag inte svarat om skåneresa, det har bara varit så mycket... ;) När vi åkte så letade vi på nätet efter vandrarhem i området där vi skulle vistas. När det gäller öppna trädgårdar i nordvästra skåne, finns det en hemsida, där de lägger ut vilka trädgårdar som är med, och var de ligger. Tror det var så för Österlen med. Hoppas du fått svar på någon fråga, annars får du höra av dig igen. Kram :)

  SvaraRadera
 6. Kloka hundar. Men så är det ju pudlar oxå ;-))
  Pussa på dem från mig.

  Kram Åsa.

  SvaraRadera