dalia

dalia
Pepparbacken

fredag 21 mars 2014

Tulpaner och kursares keramik!

 Tulpaner   i härlig färg!
 Cristinas fina klot, i kombo med några av mina äldre små trädgårdspynt,,
 Jag var bara tvungen att börja tillverka ett spjut själv så första klotet är gjort ikväll , det får ni se då det är bränt..

 Pia har gjort så fina ameringsjärns kakelplattor, oglaserade med engober, jag gillar dem 110 % Pias flying bird,,fin eller hur!


 Ismannen,,skulle vara isblå ,,jag tycker glasyren blev bra, men kanske har  <ÅSa tänkt sig en vitare nyans!


5 kommentarer:

 1. Dom var häftiga allihop! Mest gillade jag nog den siste här!
  Glöm inte att vara med i min utlottning=)). /Knatten

  SvaraRadera
 2. Tulpanerna var otroligt vackra! Verkligen i min färg och vad fint dom gjorde sig mot den gul forsytian!!
  Sen gillade jag keramikkloten på pinne, en riktigt kul grej som man kanske kunde ta upp och så förstås "flying bird", några såna kunde man ju tänka sig utplacerade på lämpliga ställen också!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 3. 'hihi' ja tulpaner det får man handla själv, annars fick man aldrig några... Vinröda var fint det med, det får jag köpa nån gång, oftast blir det ljusrosa hos mig, av nån anledning..;)


  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder både här & Facebook. Läser det mesta, men är dålig på att svara (av naturliga skäl). Du undrade om målad brevlåda. För några år sen var det jättepoppis med träbrevlådor, med bottenfärg och sen motiv på Sålde nog ett 50-tal, mest motiv av vatten, träd och måne som glimmade i sjön. Hade två kvar när Vägverket körde ner vår, samt sabbade rabatt, buskar och kantsten, bedrövligt. Sista sammanträdet om vägen var 2004, sen händer inget förrän det står i tidningen. Skandal.
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ja jag säger då det vilka fantastiska fina alster de gör. Vilka idéer !

  Nu är väl våren riktigt inrotad hos er 'där nere', men som vanligt ska ju våren bråka lite varje år. Snart april då blir det mer skoj på gång av våren

  Ha en trevlig vårfrudag med kanske lite gräddade våfflor.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera