dalia

dalia
Pepparbacken

lördag 6 oktober 2012

en förkyld lördag igen,,,,

Efter en prommis och träna sök är dessa mina herrar ganska trötta, men matte vi kan ju dricka lite ur fågel baden innan vi går in!

 Mr Uggla föddes idag på förmiddagen...
 Idag är det förkylt både jag och Felix, det är lite trist detta,,tre dag frisk tre dagar förkyld, när ska man bli av med det helt...
 Mina små vaser med olika löv på, så har jag provat kopparoxid oxid och svart järnoxid på dem ,, det blev ok ,,,

6 kommentarer:

 1. Vovven liknar Björn Borg, tycker jag,*fniss*
  det är något med ögonen.Inte för att jag tycker Björn är snygg, men vovven är dessto gulligare.

  Vilken konstnär du är BRAVO !
  Dotter Madelen o bb.Ellen älskar ugglor, de skulle bli stormförtjusta. Säljer du den ?

  Må väl/ Eva

  Krya på ! förkylldning inget kul,haft min 2vec.

  SvaraRadera
 2. Eva har helt rätt *fniss*, det är nog att Björns ögon sitter lite tätt. På honom är det inte snyggt, men på hundar desto gulligare. Dom har ju desto mer passande "näsa" till ögonen också! :-)

  SvaraRadera
 3. Men vår pudel är sötare !!! i alla fall mindre.Har ringt flera ggr utan att fått tag på dig. Handlar naturligtvis om tips för Daddis.
  Veterinären du tipsade om har jag ringt upp, tel.svar. Lämna namn och tel. så återkommer jag,(undersökning pågår) Har inte hört ifrån henne på över 1 vecka. Hoppas du hittade tipsen om bränningen på Fasebok.
  Ha det gott
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för dina tips. Tanken är att hon skall till "Frissan" nu i veckan och sen till veterinären. Har en i Vinslöv, som vi har anlitat när det gällt Saya och p-piller till Grånos, blir nog till henne vi kör.
  Hörs av
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken otroligt söt vovve!
  Och vilka fina vaser med löv på du gör, helt ljuvliga, jag tänker på japanska temuggar när jag ser dom! Och det är mycket positivt!
  Agneta kram

  SvaraRadera