dalia

dalia
Pepparbacken

söndag 1 januari 2012

Nyårsdagen 2012

I natt när jag kom hem från nyårsfirandet så var jag bara tvungen att gå ut i verkstaden..jo för ugnen var nu nere på under 100 grader..dax att öppna!
Maja gräddnos

hon fick ut i bland de andra kattdjuren jag tilllverkat..Noas ark är med byggd inte så många djur i den ,bara en liten tärna och en ful fisk in under..Ni får se den ur lite olika vinklar, jag har lagt röd järnoxid på själva skrovet och även huset,,så lite tranperant glasyr över,,den heter Rosa 1 så jo jag ska nog bygga fler keramikbåtar,,Min yngste undrade om jag inte skulle plantera lite blommor i själva båtskrovet,,mellan hus och reling,,tja kanske när våren kommer..


Ytterligare en ängel

Glasyren rann lite ner i ansiktet,,men jo hon får vara ok ändå..änglar har jag byggt tre dem är jag less nu..


Hon får stå ute med ett grav ljus i sig, blir fint,

min keramik hamnar alltid ute,,tur jag har 400o kv meter tomt.


Denna ja den glasyren blev jag inte nöjd med,,detta är min treje ansiktsmask,,det blir en till med annan glasyr,,har sett en film hur man bygger glada ansikte det måste jag testa,,nätet är en fantastisk skola då det gäller att lära sig saker..ni som jobbar med keramik kolla denna sida den är så kul!!

VAd är detta nu undrar ni??Inget jag byggt, men min 10 åring..

Han fick lego i julklapp två lådor..och våra gäster undrade hur det såg ut då det blev uppbyggt..(kolla här mormor och morfar..


Lego är nog den mest kreativa leksaken att få eller vad tycker ni..
4 kommentarer:

 1. Så mycket kul du gjort och sin son verkar ju ha lite av samma intresse!
  GOTT NYTT ÅR
  Susie

  SvaraRadera
 2. Väldans fint. Hälsa att vi beundrat hans "verk"
  MM o MF

  SvaraRadera
 3. Det sista först; Lego är så kul... hela familjen älskade det. Vi byggde de mest fantastiska kreationen med eller utan ritningar. På vinden finns mängder av lego som nu väntar se dagsljus.

  Dina keramikalster så kreativt. Allra helst båten föll mig på läppen! Kul att sonen direkt är med och tipsar, det är så det ska vara...

  Kul med kommentar från dig. Jag har saknat din respons och undrat ett bra tag var du har tagit vägen- Men nu inser jag ju att du befinner dig i verkstan och att du inte alltid har tillgång till Hållplats Åhus...

  Kram till dig från Ingela

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad kul att du tittade in hos mig, välkommen! Nu ska jag titta runt här hos dig, vilka fina saker du gör! Kram Camilla

  SvaraRadera