dalia

dalia
Pepparbacken

måndag 27 december 2010

Nu har tomten blivit avslöjad..


I år var Felix vår åttaåring helt övertygad om att tomten finns i tomteland och hans uppgift är att svara på barns brev och ta hand om sin egen familj på julafton,

-Det fattar ni väl att han inte har tid att fjanta runt hos alla han har egna barn ,,,sa vår åttaåring,så pappa fick var tomte för skoj skull tyckte Felix

MAt och godis ja det är ett överflöd, hos oss så kokas det kola, knäck , lakrisknäck , Ernst, så vanlig choklad, sedan äter vi lite, och i år så slutade ungarna äta godis på annandagen..därför delade vi ut det till lite kära och nära som äter annars skulle jag bli väldigt fet för jag har ju liksom en förmåga att måsta äta om det finns i huset,,jag borde göra som övriga i familjen sluta med sötsakerna, kakorna osv,,men jag vill nog inte just nu ,,för en pepparkaka till kaffet är gott..
Lakrisknäcken var riktigt läskig i färgen,
grönbrun..men den äts med glädje ändå..


VAd gör man en dag som denna, ledig det är gott, jag stickar


och läser ,,lite trädgårdsböcker, går med hundarna och då lyssnar jag på Nicewill
en bok att tycka om.
Narnia ser grabbarna på, med sällskap av pappa för Felix tycker den är mysig men lite läskig.


Avslutar med en bild på vår gran, den var snöig och översnöad och sågades först ner lillejulafton, så den hann bara få lite pynt, men det är första gången vi har en gran som dricker,en kanna om dagen.

Nu vill jag önska er alla ett Gott slut och ha det skönt i stugvärmen!


4 kommentarer:

 1. Härlig gran och vilka julgotter ni har! Här hade vi en pytteliten ask med mintchoklad och så gjorde jag "vit chokladmousse" till efterrätt både på julafton och på juldagen.
  Vi äter kanske godis 2-3 gånger om året, vi dricker inte kaffe så vi har inget kaffebröd, vi äter efterätter endast när vi har gäster, men inte 17 hjälper det inte - jag är fet ändå!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Här finns lite julgodis kvar men det slinker nog ner snart.

  Mysigt med filmmys i soffan. Så är det här just nu.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har oxå en förmåga att äta av allt som finns kvar även om det skulle vara den äckligaste biten i alladinkartongen. Usch vad äcklig man är=)))).

  Önskar dej en skön fortsättning av det som är kvar av detta år. /Knatten

  SvaraRadera
 4. För mig som tillhör godisälskare, är det svårt att titta på dina godsaker och inte beröras blev visst något över sen i går. Trevliga bilder du bjuder på.
  Önskar dig ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt År
  Kram

  SvaraRadera